-
Poslednjih 5 pesama
- Gibonni - Cemu Se Nadas Srce Moje
- K2 - Super zena
- Zdravko Čolić - Glavo luda
- Merlin - Sve je laž
- Djordje Balašević - Slabo divanim madzarski
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Zdravlje
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?
Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.
-
-
Putovanja
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine
Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!
-
Preporučujemo
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru
Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.03 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 102.28 103.01 103.73
-
Kiflice sa zeljem i sirom
Ove kiflice mogu biti ukusan doručak ili večera.
13-03-2017 | 15:18 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-StephanieFrey
Sastojci:
- 1 kg brašna
- 1 kesica kvasca
- 1 kašika šećera
- 50 g istopljenog putera
- 1 kašika ulja
- vode i soli po potrebi
- 1 kg spanaća
- 150 g sira
- 3 jaja
- 2 kašike pavlake
- žumance i susam za premazivanjePriprema: Pripremite kvasac, s tim što ćete istresti kesicu ili ako je svež razmrviti, dodati malo šećera i 50 ml mlake vode pa ostavite na toplom mestu oko 10 minuta. U međuvremenu, uzmite veću posudu pa u nju prosejte brašno, napravite rupu u sredini pa dodajte so, nadošli kvasac pa pomešajte s preostalom vodom. Umešajte rastopljeni maslac, i malo ulja i zamesite glatko testo. Ostavite neka se testo diže na toplom mestu. Napravite fil tako što ćete oprati spanać, dodati umućena jaja, sir i pavlaku i malo soli. Kad je testo nadošlo, staviti na radni sto pa razviti oklagijom. Prepoloviti na pola, tako da imate dve jufke. Posuti fil po čitavom testu. Zaviti kao za pitu, ali seći nožem na trougliće. Premazati žumancetom i posuti susamom. Staviti da se peku u zagrejanoj rerni na 170 stepeni oko 15-20 minuta.
-
Pročitajte i...
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
Ideja za ručak: Ćuretina u vinu
Ako ne pripremate ćuretinu dovoljno često postoji velika verovatnoća da će vas ovaj recept oduševiti. Ovako spremljena ćuretina izuzetno je sočna i aromatična...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: