-
Poslednjih 5 pesama
- Crvena jabuka - Nek te on ljubi
- Prljavo Kazalište - Zaustavite zemlju
- Riblja čorba - Jedino moje
- Atomsko Sklonište - Treba Imat Dusu
- Sladjana Milošević - Miki, Miki
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoKremaste šnenokle!
Šnenokle su desert koji nas podseća na detinjstvo. Kremaste i ukusne mogu momentalno da nas oraspolože, posebno u ovim hladnim danima...
Rižoto sa piletinom i povrćemOvo jelo je prilično jednostavno napraviti, a dobra stvar je da sa receptom uvek možete eksperimentisati i ubacivati začine po sopstvenom ukusu.
-
ZdravljeZašto vam je stalno hladno? Mogući uzroci zdravstveni uzroci i rešenja
Stalni osećaj hladnoće može biti uzrokovan različitim zdravstvenim stanjima, uključujući anemiju, dehidrataciju ili nedostatak vitamina. Lečenje zavisi od uzroka.
Koliko koraka dnevno je potrebno da neutralizujete štetne efekte sedenja?Verovatno ste čuli da bi odrasli trebalo da pređu 10.000 koraka dnevno. Ovaj univerzalni savet pruža jasnu poruku, ali ne uzima u obzir raznolikost ljudskih stilova života i fizičkih predispozicija.
-
Putovanja15 najboljih božićnih marketa na svetu
Za ljubitelje praznične čarolije, božićni marketi predstavljaju nezaobilazan deo sezone. Bez obzira da li tražite ručno izrađene poklone, toplu šolju kuvanog vina ili očaravajuće svetlosne instalacije, svako može pronaći svoju omiljenu prazničnu destinaciju. Predstavljamo vam listu najlepših božićnih marketa na svetu, zajedno sa informacijama o vremenu održavanja kako biste planirali posetu.
Göbeklitepe: Enigma svetog mesta – izložba u KoloseumuArheološki park Koloseuma predstavio je izložbu "Göbeklitepe: Enigma svetog mesta", koja poziva posetioce da istraže jedno od najstarijih i najintrigantnijih arheoloških nalazišta na svetu.
-
PreporučujemoIskoristite talog kafe i uživajte u plodovima domaćeg uzgoja pečuraka!
Da li ste se ikada zapitali šta da radite s talogom kafe koji se svakodnevno nakuplja u vašoj kuhinji? Umesto da ga bacate, možete ga iskoristiti za nešto izuzetno korisno i zanimljivo – uzgoj gljiva! Talog kafe predstavlja odličan supstrat za gajenje pečuraka zahvaljujući svojoj hranljivoj vrednosti, fizičkoj strukturi i održivim svojstvima. U nastavku otkrijte zašto je talog kafe idealan izbor za ovu zelenu i ekonomičnu praksu.
Da li vam pegla ostavlja fleke na odeći? Evo kako to da sprečiteAko često peglate, verovatno ste primetili da se dno pegle vremenom zaprlja i da se pojavljuju tamno smeđe ili crne, ponekad lepljive mrlje. Najčešći razlog je nakupljanje prašine, ulja i vlakana sa tkanine, zbog čega je važno redovno čistiti dno pegle.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.15 116.97 117.78 CHF 124.63 125.51 126.39 USD 109.89 110.67 111.44
-
Keks torta sa belom čokoladom
Ukusna keks torta kojoj je teško odoleti.
19-03-2021 | 14:10 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- Oleruzh
Sastojci:- pakovanje keksa od 500 gr
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 300 gr bele čokolade za kuvanje (200gr za fil, 100 za glazuru)
- 85 gr putera
- 1 pomorandža
- šećer
Priprema: Pavlaku za kuvanje umutiti i dodati joj 200 gr rastopljene čokolade i puter, pa sve dobro umutiti. Po želji dodati šećera. Iscediti sok od jedne pomorandže i u njemu umakati komade keksa. Keks ređati po dnu pleha, pa premazati filom i postupak ponavljati sve dok ima materijala. Istopiti 100 gr čokolade i preliti tortu. Ostaviti da se ohladi. Posuti mlevenim keksom. -
Pročitajte i...Kremaste šnenokle!
Šnenokle su desert koji nas podseća na detinjstvo. Kremaste i ukusne mogu momentalno da nas oraspolože, posebno u ovim hladnim danima...
Kremasta torta sa višnjamaOva kremasta torta je sve što vam treba kada je hladno i želeti da uživate uz omiljeni film ili knjigu... Ujedno ova torta je i savršena praznična poslastica i nikoga neće ostaviti ravnodušnim...
Rolat sa džemom od šljivaAko ste ljubitelj džema od šljiva veruje nam na reč kada kažemo da će vas ovaj kolač oduševiti. Pored toga što je izuzetno ukusan, ovaj rolat se izuzetno jednostavno priprema, pa je to još jedan razlog više da zapišete ovaj recept i pripremite ga za vikend.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: