-
Poslednjih 5 pesama
- Tose i Karolina - Pomozi mi
- Bijelo dugme - Zažmiri i broj
- Tijana Bogicevic - Razocarao
- Azra - Gracija
- Crvena jabuka - Sad je srce stijena
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
-
Preporučujemo
Osvežavajuća salata od cvekle
Ukusna salata koju možete jesti samostalno ili kao dodatak glavnom jelu.
-
Zdravlje
Čia voda za hidrataciju i pročišćavanje
Čia semenke često dodajemo kao sastojak musliju, salati ili smutiju, no, ukoliko do sada niste, možete isprobati vodu sa ovim semenkama, koja će vam obezbediti dnevnu hidrataciju i ubrzati metabolizam.
Sok od šargarepe
Benefiti šargarepe su višestruki po celokupno zdravlje organizma, pa ukoliko imate naviku da dan započnete ceđenim sokom, na listu onih koje pravite dodajte i onaj od šargarepe.
-
Putovanja
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
Putovanje kolima kao nezaboravna avantura
Ukoliko ste avanturističkog duha putovanje kolima, obilazak cele jedne regije ili nekoliko gradova može biti iskustvo za pamćenje.
-
Preporučujemo
Sirće uspešno uklanja kamenac sa posuđa
Ukoliko na vašem posuđu primetite taloženje kamenca, možete ga otkloniti upotrebom sirćeta.
Za mirišljave tepihe!
Između redovnog pranja tepiha, svežinu i miris im možete očuvati upotrebom osveživača koji možete pripremiti u domaćoj radinosti.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.52 117.35 118.17 CHF 120.54 121.39 122.24 USD 114.44 115.25 116.06
-
Keks torta
Neodoljiv slatkiš u kome će uživati cela porodica.
26-07-2022 | 13:13 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock/nachomena82
Sastojci:
- 400 gr keksa
- 400 ml mleka
- 3 supene kašike šećera
- 2 kašike kakaoa
- 2 kašike gustina
- 100 gr crne čokolade
- 200 gr mlečne čokolade
- 250 ml slatke pavlake
- kašika puteraPriprema: Keks izdrobiti na krupnije komade i staviti u dublju činiju. Gustin, kakao i šećer sjediniti sa nekoliko kašika mleka. Ostatak mleka staviti da se zagreje, pa mu dodati smesu sa gustinom i skuvati. Kada se skuva, dodati 100 gr crne čokolade, otopljene sa jednom kašikom putera. Sve preliti preko izlomljenog keksa i promešati. Sipati u kalup. Slatku pavlaku zagrejti ali da ne provri i u njoj otopiti mlečnu čokoladu i dodati jednu kašiku putera. Preliti preko kolača i ostaviti da se ohladi.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: