-
Poslednjih 5 pesama
- Marija Serifovic I Matija Cvek - Pola Sunca
- Bebi Dol - Brazil
- Massimo i Neno - Zar vise nema nas
- Indexi - Sve ove godine
- Bajaga - Dobro jutro
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeAko brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou
Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafuNajveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
-
PutovanjaNeobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!
Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.
Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanuMnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Karfiol krem čorba
U hladnim danima pred nama, domaća čorba je najbolji način da se okrepite i ugrejete.
19-02-2018 | 15:00 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- Rawlik
Sastojci:- 1 kg karfiola
- 4 kašike brašna
- 5 kašika maslinovog ulja
- 2 manje šargarepe
- 250 ml mleka
- 2-3 kašike kisele pavlakePriprema: Na ulju propržiti brašno, dodati rendanu šargarepu, bujon u kome se predhodno kuvao karfiol i mleko. Kuvati dok šargarepa ne bude kuvana, zatim dodati cvetiće obarenog karfiola i suvog začina. Pavlaku pomešati sa malo bujona od karfiola i sipati u čorbu, kuvati nakon toga jos 10-ak minuta.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: