Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Josipa Lisac - Magla

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Josipa Lisac - Magla
    2. Tap 011 - Vrapci
    3. Frano Lasic - Zagrljeni
    4. Marija Mirkovic - Ne Pitam Te Ja Za Nju
    5. Kerber - Bolje da sam druge ljubio
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Bojan Suđić - Petak - Mojih 50
    2. 2. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 2. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 2. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Bojan Suđić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Ramen na naš način Ramen na naš način

    Zaboravite na komplikovane, egzotične začine... Ovo je jednostavan, domaći ramen koji možete napraviti sa sastojcima koje već imate u kuhinji.

    Najsočnija  pita od bundeve Najsočnija pita od bundeve

    Miris tradicije i miris detinjstva, a sve to u jednostavnom receptu za našu pitu od bundeve... Možemo li uopšte da zamislimo jesen bez ovog sjajnog deserta?

  • Zdravlje
    Deset najboljih ideja za užinu ako imate dijabetes Deset najboljih ideja za užinu ako imate dijabetes

    Pravilno izabrana užina može da pomogne u održavanju stabilnog šećera u krvi, produži osećaj sitosti i da doprinese boljem zdravlju srca i metabolizma. Ako imate dijabetes, važno je da grickalice budu bogate vlaknima, proteinima i zdravim mastima, a da sadrže što manje rafinisanih šećera i praznih kalorija.

    Kako brzo, bezbedno i na prirodan način sniziti krvni pritisak? Kako brzo, bezbedno i na prirodan način sniziti krvni pritisak?

    Visok krvni pritisak, poznat i kao hipertenzija, nastaje kada je potrebna prevelika sila da bi krv prošla kroz arterije, što dodatno opterećuje srce. Više od 1,2 milijarde odraslih širom sveta ima visok pritisak, a gotovo polovina njih i ne zna za to.

  • Putovanja
    Najlepše destinacije u Evropi za jesenje pešačenje Najlepše destinacije u Evropi za jesenje pešačenje

    Leto možda jeste sezona odmora na plaži i festivala, ali jesen je pravo vreme za avanturu na otvorenom.

    Helsinki ponovo proglašen za najodrživiju destinaciju na svetu Helsinki ponovo proglašen za najodrživiju destinaciju na svetu

    Po drugi put zaredom, finska prestonica zauzela je prvo mesto na Global Destination Sustainability (GDS) indeksu - rang listi koja svake godine meri održivost turističkih destinacija širom sveta.

  • Preporučujemo
    Osam interesantnih mesta u domu koja možete očistiti ručnim paročistačem Osam interesantnih mesta u domu koja možete očistiti ručnim paročistačem

    Jedan od najvećih trendova u čišćenju danas nije još jedan viralan TikTok proizvod, već, stara dobra vrela (tačnije, parna) voda. Paročistači su ponovo u centru pažnje i to s razlogom. Para uklanja svakodnevnu prljavštinu, razgrađuje tvrdokorne naslage i dezinfikuje bez ikakvih hemikalija. Najveća prednost je što je potpuno bezbedna za kuće sa decom i kućnim ljubimcima.

    Ako vaš veš nakon pranja ima neprijatan miris isprobajte ove trikove! Ako vaš veš nakon pranja ima neprijatan miris isprobajte ove trikove!

    Ako primetite da vaš veš ima neprijatan, pa čak i gori miris nego pre pranja, to je znak da vašoj mašini za pranje veša treba dubinsko čišćenje.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 124.40 125.28 126.16
    USD 99.28 99.98 100.68
  • Povezani članci
  • Kapkejk od čokolade i kafe

    Zalogaj kojim ćete sebi ulepšati pauzu na poslu i povratiti energiju.




    08-01-2016 | 13:44 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto/nata_vkusidey


    Sastojci:

    - 1 šolja brašna,
    - 1/2 šolje kakao praha,
    - 2 kašičice espreso kafe,
    - 1/2 kašičice praška za pecivo,
    - 1/2 kašičice sode bikarbone,
    - 1/4 kašičice soli,
    - 100 g putera,
    - 1 šolja šećera,
    - 1 kašičica ekstrakta vanile,
    - 1 jaje,
    - 3/4 šolje mleka,
    - 90 g sitno iseckane čokolade za kuvanje

    Fil:
    - 100 g krem sira,
    - 1/2 kašičice ekstrakta vanile,
    - 2 šolje šećera u prahu,
    - 3 kašike kakao praha,
    - mleka po potrebi

    Priprema: Pomešajte brašno, kakao, kafu, prašak za pecivo, sodu bikarbonu i so u jednoj činiji. U drugoj mikserom dobro umutite omekšali puter sa šećerom. Smanjite brzinu miksera, i dodajte vanilu i jaje. Umutite i to, pa dodajte mleko, i na kraju dodajte mešavinu suvih sastojka. Sjedinite sve, pa dodajte i naseckanu čokoladu, i promešajte kašikom. Dobijeno testo sipjte umodle za mafine, i pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 20 minuta. Kako biste proverili da li su kolači gotovi, zabodite čačkalicu u sredinu jednog mafina. Ako čačkalica izađe čista, gotovi su. Za fil umutite mukserom krem sir i vanilu, pa doajte polako šećer i kakao. Sve dobro umutite. Dodajte malo mleka (počnite od jedne kašičice, pa postepeno dodajte još) ako se kakao nije dobro rastopio, ili ako imate utisak da je fil previše čvrst i da se neće dobro razmazivati. Dobijenu fil nožem nanesite na ohlađene kolače. Ukrasite čokoladnim mrvicama.

  • Pročitajte i...
    Džem od šljiva sa čokoladom Džem od šljiva sa čokoladom

    Jesen i zima su za mnoge nezamislivi bez tradicionalnog džema od šljiva. Evo jednog sjajnog recepta koji potpisuju iskusne domaćice, tvrdeći da će vas ukus očarati.

    Lagani kolač sa jabukama Lagani kolač sa jabukama

    Dan je sve kraći, a noći sve hladnije, pa je možda i pravi trenutak za jedan ovakav "jesenji" recept. Zato zauzmite svoje omiljeno mesto, pustite omiljenu seriju i uživajte u ovom laganom desertu.

    Kiflice Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

    Fenomenalna čokoladna torta Fenomenalna čokoladna torta

    Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: