-
Poslednjih 5 pesama
- Massimo - Mali Krug
- Riblja čorba - Lutka sa naslovne strane
- Babe - Ko me ter'o
- Boris Rezak - Andjeo
- Željko Bebek - Mene tjera neki vrag
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoŠarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
ZdravljeSaveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizora
Stručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
Poboljšajte funkciju štitne žlezde dodavanjem 5 esencijalnih nutrijenata vašoj ishraniPrema rečima nutricionistkinje Lovneet Batre, „Uravnotežena ishrana je važna za održavanje zdravih funkcija štitne žlezde“.
-
PutovanjaKoje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mesto
Nedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
Lista "najspokojnijih destinacija" koje možete da posetiteBritanska osiguravajuća kuća MoneySuperMarket formirala je listu najmirnijih gradova na svetu tako što je kreirala "indeks mira" za otkrivanje destinacija sa najviše i najmanje opuštajućih mesta.
-
PreporučujemoBlistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trika
Održavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
Pirinač u kupatilu: Neobičan trik za višestruku koristVećina ljudi drži pirinač u kuhinji, ali da li ste znali da ga držanje u kupatilu može biti iznenađujuće korisno?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 118.72 119.56 120.39 USD 107.50 108.26 109.02
-
Junetina sa senfom
Kaloričan ručak koji će voleti ljubitelji mesa.
02-11-2018 | 10:03 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Atiwat Studio
Sastojci:
- 500 g junećih šnicli
- 1 malo soli, biber, mešavine začina
- 3 kašičice senfa
- 1 glavica crnog luka
- 2 dl mleka
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 1,5 kašika brašnaPriprema: Šnicle izlupati, začiniti i premazati senfom, pa ostaviti da odstoji pola sata do 45 minuta. Šincle potom ispržiti na ulju, ali ne potpuno, dok blago ne porumene. Dodati luk i vodu i pustiti da se krčka uz dodavanje vode. Razmutiti brašno u hladnom mleku, dodati pavlaku, senf i začine. Ukloniti šnicle, a dobijenu smesu ubaciti u tiganj i ostaviti da krčka, kada sos bude pripremljen, dodati šnicle, promešati i služiti toplo.
-
Pročitajte i...Šarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
Humus sa avokadomLagan i ukusan, ovaj prilog možete da poslužite uz običan čips, ali i uz vrhunsku ribu i biftek.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: