Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Crvena jabuka - Nekako S Proljeca

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Crvena jabuka - Nekako S Proljeca
    2. Toše Proeski - Ko ti to grize obraze
    3. Magazin - Minut srca tvog
    4. Generacija 5 - Ti i ja
    5. Kaliopi - Vucica
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Boris Režak - Ponedeljak - Mojih 50
    2. 27. jun - 1 - Dodir noći
    3. 27. jun - 2 - Dodir noći
    4. 27. jun - 3 - Dodir noći
    5. Tijana Bogićević - Petak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Grčka musaka sa šampinjonima Grčka musaka sa šampinjonima

    Vrlo interesantna musaka koja će oduševiti sve ljubitelje šampinjona...

    Osvežavajući voćni koktel! Osvežavajući voćni koktel!

    Ovaj koktel je idealan i za nas i za decu jer ne sadrži alkohol. Osvežiće nas tokom vrućina, a svakako je savršena zamena za kupovne, industrijske sokove...

  • Zdravlje
    Šest znakova da vam nedostaje kalijum: Evo kako da ga nadoknadite Šest znakova da vam nedostaje kalijum: Evo kako da ga nadoknadite

    Kalijum je mineral koji se često zanemaruje, iako ima presudnu ulogu u funkcionisanju tela – od pravilnog rada mišića i srca, do regulacije krvnog pritiska i održavanja ravnoteže tečnosti. Njegov dovoljan unos može imati veći efekat na snižavanje pritiska čak i od smanjenja unosa soli, zbog čega je važno prepoznati signale koje telo šalje kada mu ovog minerala nedostaje.

    Tri sporne navike koje povećavaju rizik od dijabetesa Tri sporne navike koje povećavaju rizik od dijabetesa

    Nije tajna da je hranljiva, uravnotežena ishrana važna komponenta vašeg ukupnog zdravlja.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Da li je ovo najbolji grad za stanovanje u 2025. godini? Da li je ovo najbolji grad za stanovanje u 2025. godini?

    Beč je ponovo dospeo u žižu međunarodne pažnje zahvaljujući izuzetnom kvalitetu života – ali ovog puta sa posebnim naglaskom na stanovanje. Prema najnovijem izdanju prestižnog magazina Monocle, austrijska prestonica proglašena je najboljim gradom na svetu za stanovanje u 2025. godini.

    Velika vest: Avio-kompanije u Evropi više neće smeti da naplaćuju ručni prtljag Velika vest: Avio-kompanije u Evropi više neće smeti da naplaćuju ručni prtljag

    Putnici u EU uskoro će moći da ponesu kabinski prtljag bez dodatne nadoknade, a evo šta za sada znamo...

  • Preporučujemo
    Sunčani dani – idealno vreme za pranje zavesa, ali koliko često bi to trebalo da radimo? Sunčani dani – idealno vreme za pranje zavesa, ali koliko često bi to trebalo da radimo?

    Leto je donelo sunčane i tople dan, što znači da je pravo vreme za pranje zavesa. Ipak, mnogi nisu sigurni koliko često bi trebalo da ih peru. Stručnjaci za čišćenje upozoravaju da prljave zavese mogu zadržavati prašinu, alergene i neprijatne mirise, čineći prostor nezdravim i vizuelno neurednim.

    Kako da eliminišete neprijatne mirise iz usisivača uz jednostavne trikove? Kako da eliminišete neprijatne mirise iz usisivača uz jednostavne trikove?

    Ukoliko ste primetili da vaš usisivač tokom rada širi neprijatan miris, niste jedini – to je čest problem koji može pokvariti utisak svežine u domu. Dobra vest je da postoji nekoliko jednostavnih i pristupačnih rešenja pomoću kojih možete efikasno neutralisati te mirise.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 124.24 125.12 125.99
    USD 99.18 99.88 100.58
  • Povezani članci
  • Juneći gulaš

    Gulaš je tradicionalno mađarsko jelo, ali je i zastupljen i u našoj kuhinji.




    12-08-2016 | 12:40 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Olga Krig

     

    Sastojci:

    - 500 grama juneceg mesa (od buta)
    - 2 veće glavice crnog luka
    - jedan čen belog luka
    - jedna šargarepa
    - dve kašičice mešavine začina
    - jedna kašičica sušenog peršuna
    - dve pune kašike paradajz pirea
    - vode po potrebi
    - 500 grama testenine po izboru

    Priprema: Meso iseći na kockice. Crni i beli luk oljuštiti i sitno iseckati. U šerpu sipati malo ulja, taman da prekrije dno. Kada se ugreje, staviti crni i beli luk. Paziti da ulje ne bude vrelo kako luk ne bi naglo izgoreo i dobio gorak ukus. Dinstati luk oko 1 minut dok ne omekša, zatim dodati jednu rendanu šargarepu i kockice mesa. Pržiti par minuta, dok meso ne dobije tamniju boju. Zatim uliti 3 čase (od 250 ml) vode i ostaviti da se dinsta oko 40 minuta do 1 sat. Povremeno promešati i dodati vode ako previse ispari. Posle 40 minuta dodati začine. Uliti još 250 ml vode. Dodati dve pune kašike paradajz pirea, dobro promešati i ostaviti da se dinsta još oko 10 minuta. Ukoliko ima previše vode, odnosno ukoliko je gulaš previše redak dinstati duže, dok višak tečnosti ne ispari.

  • Pročitajte i...
    Kari sos Sočna piletina u kari sosu

    Ako ste ljubitelj ovog popularnog začina obožavaćete ovaj recept.

    Slana salata sa jagodama Slana salata sa jagodama

    Možda vam na prvi pogled deluje kao neobična kombinacija – jagode u slanoj salati? Ali ako uzmemo u obzir da je sezona jagoda u punom jeku, pravo je vreme da isprobate nešto drugačije.

    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: