Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Hari Mata Hari - Reci sreco

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Hari Mata Hari - Reci sreco
    2. Željko Joksimović - Ludak kao ja
    3. Zana - Kum
    4. Aerodrom - Fratello
    5. Nina Badrić - Takvi kao ti
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Đoković - Sreda - Mojih 50
    2. 7. maj - 1 - Dodir noći
    3. 7. maj - 2 - Dodir noći
    4. 7. maj - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Đoković - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Recept za banana hleb Recept za banana hleb

    Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.

    Pečena piletina u pivu Pečena piletina u pivu

    Fantastična ideja za ručak...

  • Zdravlje
    Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više

    Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.

    Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou

    Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Spektakularni Novi Zeland Spektakularni Novi Zeland

    Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti

    Idealno vreme da posetimo Solun Idealno vreme da posetimo Solun

    Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.

  • Preporučujemo
    Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite

    Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.

    Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji

    Napravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.30 117.12 117.94
    CHF 119.04 119.88 120.72
    USD 108.26 109.02 109.78
  • Povezani članci
  • Juneći gulaš

    Gulaš je tradicionalno mađarsko jelo, ali je i zastupljen i u našoj kuhinji.




    12-08-2016 | 12:40 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Olga Krig

     

    Sastojci:

    - 500 grama juneceg mesa (od buta)
    - 2 veće glavice crnog luka
    - jedan čen belog luka
    - jedna šargarepa
    - dve kašičice mešavine začina
    - jedna kašičica sušenog peršuna
    - dve pune kašike paradajz pirea
    - vode po potrebi
    - 500 grama testenine po izboru

    Priprema: Meso iseći na kockice. Crni i beli luk oljuštiti i sitno iseckati. U šerpu sipati malo ulja, taman da prekrije dno. Kada se ugreje, staviti crni i beli luk. Paziti da ulje ne bude vrelo kako luk ne bi naglo izgoreo i dobio gorak ukus. Dinstati luk oko 1 minut dok ne omekša, zatim dodati jednu rendanu šargarepu i kockice mesa. Pržiti par minuta, dok meso ne dobije tamniju boju. Zatim uliti 3 čase (od 250 ml) vode i ostaviti da se dinsta oko 40 minuta do 1 sat. Povremeno promešati i dodati vode ako previse ispari. Posle 40 minuta dodati začine. Uliti još 250 ml vode. Dodati dve pune kašike paradajz pirea, dobro promešati i ostaviti da se dinsta još oko 10 minuta. Ukoliko ima previše vode, odnosno ukoliko je gulaš previše redak dinstati duže, dok višak tečnosti ne ispari.

  • Pročitajte i...
    Piletina u pivu Pečena piletina u pivu

    Fantastična ideja za ručak...

    Ruska salata Ruska salata sa pršutom

    Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.

    Gvakamole Gvakamole sos

    Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.

    testenine Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: