-
Poslednjih 5 pesama
- Merlin - Godinama
- Dino Dvornik - Ti si mi u mislima
- Nevena Božović - Cujem Da Dolazis U Grad
- Parni Valjak - Neda
- Tijana Bogicevic - Zovi Me Kad Ti Se Place
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Osvežavajući kolač sa borovnicama!
Ako tražite lagan i brz desert koji mora da vas osveži, ovaj krem kolač sa borovnicama je savršen izbor. Priprema se bez pečenja, od samo nekoliko sastojaka i zato je idealna poslastica za vrele, letnje dane.
Letnja pasta salata
Ova šarena vegetarijanska pasta salata pravi je spoj svežine i ukusa - spoj sočnog čeri paradajza, hrskavog krastavca, slatkog kukuruza i kremastog prelivа od majoneza.
-
Zdravlje
Jedini naučno potvrđen način da izgubite salo sa stomaka!
Saveta o tome kako se rešiti viška oko struka ima na pretek – ali koliko njih je zapravo tačno? Reklame su pune obećanja: „Jedan jednostavan trik istopiće salo sa stomaka“, „Pretvorite telo u peć i sagorite višak masnoće ovom dijetom“, „Do trbušnjaka iz snova za samo pet minuta vežbanja“. Ali koliko bi zapravo trebalo da budemo skeptični prema ovakvim tvrdnjama? I šta nauka zaista kaže o gubitku sala sa stomaka?
Zadržavanje vode u telu: Evo kako da ublažite ovaj problem
Zadržavanje vode ili edem nastaje kada se u telu nakuplja višak tečnosti, najčešće u stopalima, gležnjevima, rukama i nogama. Može biti posledica raznih zdravstvenih stanja (poput bolesti bubrega, srca, gojaznosti, hormonskih promena), ali i loših navika u ishrani i načinu života. Ako nemate ozbiljne zdravstvene probleme, simptomi blagog zadržavanja vode mogu se ublažiti jednostavnim promenama.
-
-
Putovanja
Ovo je zvanično najprijateljskiji grad za decu u Evropi
Pariz je već poznat kao Grad svetlosti i Grad ljubavi, a sada može da se pohvali i novom titulom – najprijateljskijeg grada za decu, prema istraživanju kampanje Clean Cities. Možda to ne zvuči jednako romantično kao njegovi prethodni nadimci, ali ovo priznanje se temelji na konkretnim podacima i ozbiljnom urbanističkom planiranju koje u centar pažnje stavlja decu.
Ovo je zvanično najbolja evropska zemlja za ravnotežu između posla i privatnog života
Bez obzira na to da li volite da radite punom parom ili više cenite svoj mir, jedno je sigurno – svima je potrebna zdrava ravnoteža između poslovnog i privatnog života. Dobar balans nije luksuz, već ključan faktor za mentalno i fizičko zdravlje.
-
Preporučujemo
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
Koje biljke mogu da nam pomognu u hlađenju prostorija bez ventilatora ili klima-uređaja?
Održavanje prijatne temperature u domu tokom letnjih vrućina može biti izazov, naročito ako nemate klima-uređaj ili ventilator. U tom slučaju, hlađenje prostora deluje gotovo kao nemoguća misija. Ipak, postoji jednostavan i prirodan način da osvežite svoj dom – uz pomoć određenih sobnih biljaka.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.03 CHF 124.43 125.31 126.18 USD 100.22 100.92 101.63
-
Juneće šnicle u sosu
Napravite ukusne šnicle, a obrok upotpunite svežim povrćem.
20-09-2016 | 13:43 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Alex9500
Sastojci:
- 4 veće juneće ili svinjske šnicle,
- 2-3 glavice crnog luka,
- 3-4 čena belog luka,
- po ukusu praziluk,
- 2 šargarepe,
- 2dl paradajz pirea,
- 1,5-2dl belog vina,
- 2 kašike crvene mlevene paprike,
- biljni začin, biber,
- 2 lista lovora,
- kašičica bosiljka i ruzmarinaPriprema: Istući šnicle i propeći, izvaditi i u istoj masnoći upržiti sitno iseckani luk. Dodati rendanu šargarepu i kratko nastaviti prženje. Dodati paradajz pire, vino i ostale začine, šnicle uvaljati u brašno pa ubaciti u pripremljeni temeljac i naliti vodom. Poklopiti i dinstati na tihoj vatri, uz dodavanje vode. Što duže traje dinstanje šnicle su mekanije i sočnije.
-
Pročitajte i...
Brzo i lako: Kako da odledite meso za samo deset minuta?
Zaboravili ste da izvadite meso iz zamrzivača, a ručak se bliži? Umesto da čekate da se prirodno odmrzne satima ili da rizikujete da se osuši u mikrotalasnoj, postoji jednostavan trik koji će vam uštedeti i vreme i živce.
Slana salata sa jagodama
Možda vam na prvi pogled deluje kao neobična kombinacija – jagode u slanoj salati? Ali ako uzmemo u obzir da je sezona jagoda u punom jeku, pravo je vreme da isprobate nešto drugačije.
Meksički čili
Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: