-
Poslednjih 5 pesama
- Toše Proeski - Bože, brani je od zla
- Zdravko Čolić - Sinoć nisi bila tu
- Dejan Cukić - Julija
- Bijelo dugme - Za Esmu
- Petar Grašo - Ako Te Pitaju
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Prirodno sredstvo za ispiranje usta
Pored upotrebe paste i konca za zube, zarad adekvatnog održavanja oralne higijene poželjno je korišćenje sredstva za ispiranje usta, koje daje dodatnu svežinu, pomaže boljem čišćenju četkici nedostpunim mestima i sprečava razvijanje nepoželjih bakterija koje mogu uticati na neprijatan zadah.
Sok od cvekle: Čaša zdravlja
Prirodan sok od cvekle daće brojne pogodnosti kada je reč o celokupnom zdravlju organizma. Cvekla je vrlo plemenita biljka koja pozitivno utiče na mnoge segmente našeg tela.
-
Putovanja
Putovanje kolima kao nezaboravna avantura
Ukoliko ste avanturističkog duha putovanje kolima, obilazak cele jedne regije ili nekoliko gradova može biti iskustvo za pamćenje.
Solun: Grad nepresušne energije
Ukoliko vas put navede u Grčku, iskoristite priliku da posetite Solun, drugi po veličini grad posle Atine, te jednu od najznačajnijih luka Balkana.
-
Preporučujemo
Uklonite kamenac sa čaša
Kombinacija limunovog soka i sode bikarbone može dati sjajne rezultate kada je reč o uklanjanju vidljivih naslaga kamenca sa čaša.
Očistite srebrno posuđe pomoću sode bikarbone
Ukoliko u svom domu posedujete srebrni set za ručavanje ili pribor za jelo, evo na koji način ga možete očistiti i vratiti mu pređašnji sjaj.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.57 117.39 118.21 CHF 117.83 118.66 119.49 USD 114.15 114.95 115.76
-
Juneća krem čorba
Ukusna topla čorba odličan je izbor za zimske dane.
12-01-2022 | 15:21 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- TYNZA
Sastojci:
- glavica crnog luka
- 2 šargarepe
- 1 krompir
- koren jednog peršuna
- celer
- 300 gr junetine
- pavlaka za kuvanje
- suvi začini
- biber
Priprema: Sitno iseckati povrće i meso. U šerpu staviti 3 kašike maslinovog ulja, ubaciti povrće i meso i dinstati 45 min uz postepeno dodavanje vode. Naliti vodu i ostaviti na tihoj vatri da se dokuva još 45 minuta i dodati suve začine. U 2dl pavlake za kuvanje dodati 2 kašike gustina, promešati i naliti u čorbu. Kada provri, čobra je gotova. Skloniti sa vatre i posuti svežim iseckanim peršunovim listom, alevom paprikom ili krutonima. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: