Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Sergej Ćetković - Nek te ljubav dočeka

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Sergej Ćetković - Nek te ljubav dočeka
    2. Kaliopi - Kofer ljubavi
    3. Knez - Pobjedila si ti
    4. Generacija 5 - Najjaci ostaju
    5. Zana - Rukuju se rukuju
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 13. jun - 1 - Dodir noći
    2. 13. jun - 2 - Dodir noći
    3. 13. jun - 3 - Dodir noći
    4. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    5. 12. jun - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Čizkejk za početnike Čizkejk za početnike

    Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.

    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

  • Zdravlje
    Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje! Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje!

    Maline sadrže malo ugljenih hidrata, a bogate su vlaknima, što ih čini odličnim izborom za većinu ljudi. Njihove zdravstvene prednosti su brojne, a kako sezona kratko traje, bila bi šteta ne iskoristiti je.

    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače! Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače!

    Putovanja na koncerte i muzičke festivale – poznata kao gig-tripping – već neko vreme su jedan od izraženijih trendova u turizmu. Predviđa se da će tržište „muzičkog turizma“ do 2030. godine dostići vrednost od gotovo 263 milijarde dolara.

    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

  • Preporučujemo
    Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan

    Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.

    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.40 117.22 118.04
    CHF 124.08 124.96 125.83
    USD 100.90 101.61 102.32
  • Povezani članci
  • Juneća čorba sa povrćem

    Juneća čorba sa povrćem može da bude kompletan i zdrav obrok.




    03-03-2025 | 11:37 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, difenbahia

     

     Sastojci

       500 g junetine (plećka, vrat)
       1 glavica crnog luk
       Dve šargarepe
       Pola manjeg korena celera
       Tri čena belog luka
       1 krompira
       1 kašika paradajz pirea
       1 kašika zamrznutog graškka
       So, biber, suvi začin
       Kašika brašna
       Začinska, mlevena paprika
       Dva žumanceta
       Kašika pavlake


    Priprema:


    Na ulju propržiti iseckan crni luk, a kada postane staklast, dodati iseckan beli luk. Dodati šargarepu i pola korena celera, pa pržiti još pet minuta. Meso    isečeno na kockice malo posoliti i dodati u šerpu, sjediniti sa povrćem i još malo posoliti. Krčkati nas rednjoj temperaturi 20 minuta uz mešanje, zatim dodati krompir i kašiku paradajz pirea, poklopiti i krčkati 25 minuta uz malo vode takođe na srednjoj temperaturi, povremeno mešajući.


    Zatim preliti litrom vode i kuvati najmanje sat vremena na laganoj vatri. Po potrebi doliti još vode. Dodati zamrznuti grašak. U čaši odvojeno pomešati hladnu vodu, brašno i začinsku, mlevenu papriku pa dodati u čorbu. Kuvati na niskoj temperaturi još 20 minuta. Pomešati dva žumanceta i kašiku pavlake pa i to dodati i kuvati još pet minuta. Poslužiti toplo.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    čizkejk Čizkejk za početnike

    Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.

    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kineski prženi kupus Kineski prženi kupus

    Chao Baicai je jednostavno jelo koje je idealno za tople dane koji su već tu. Pored toga što se brzo priprema, pa nećete provesti previše vremena pored šporeta, imajte na umu da je ovo jelo lagano i savršeno za obrok koji neće opteretiti organizam.

    Pita sa višnjama Pita sa višnjama

    Na pijaci možemo već da pronađemo sveže višnje, a one su zapravo najbolje za pripremu tradicionalne poslastice koju svi obožavamo...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: