-
Poslednjih 5 pesama
- Sergej Ćetković - Nek te ljubav dočeka
- Kaliopi - Kofer ljubavi
- Knez - Pobjedila si ti
- Generacija 5 - Najjaci ostaju
- Zana - Rukuju se rukuju
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Čizkejk za početnike
Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
-
Zdravlje
Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje!
Maline sadrže malo ugljenih hidrata, a bogate su vlaknima, što ih čini odličnim izborom za većinu ljudi. Njihove zdravstvene prednosti su brojne, a kako sezona kratko traje, bila bi šteta ne iskoristiti je.
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
-
-
Putovanja
Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače!
Putovanja na koncerte i muzičke festivale – poznata kao gig-tripping – već neko vreme su jedan od izraženijih trendova u turizmu. Predviđa se da će tržište „muzičkog turizma“ do 2030. godine dostići vrednost od gotovo 263 milijarde dolara.
Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!
Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.
-
Preporučujemo
Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan
Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.
Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!
Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.40 117.22 118.04 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 100.90 101.61 102.32
-
Juneća čorba sa povrćem
Juneća čorba sa povrćem može da bude kompletan i zdrav obrok.
03-03-2025 | 11:37 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, difenbahia
Sastojci
500 g junetine (plećka, vrat)
1 glavica crnog luk
Dve šargarepe
Pola manjeg korena celera
Tri čena belog luka
1 krompira
1 kašika paradajz pirea
1 kašika zamrznutog graškka
So, biber, suvi začin
Kašika brašna
Začinska, mlevena paprika
Dva žumanceta
Kašika pavlake
Priprema:
Na ulju propržiti iseckan crni luk, a kada postane staklast, dodati iseckan beli luk. Dodati šargarepu i pola korena celera, pa pržiti još pet minuta. Meso isečeno na kockice malo posoliti i dodati u šerpu, sjediniti sa povrćem i još malo posoliti. Krčkati nas rednjoj temperaturi 20 minuta uz mešanje, zatim dodati krompir i kašiku paradajz pirea, poklopiti i krčkati 25 minuta uz malo vode takođe na srednjoj temperaturi, povremeno mešajući.
Zatim preliti litrom vode i kuvati najmanje sat vremena na laganoj vatri. Po potrebi doliti još vode. Dodati zamrznuti grašak. U čaši odvojeno pomešati hladnu vodu, brašno i začinsku, mlevenu papriku pa dodati u čorbu. Kuvati na niskoj temperaturi još 20 minuta. Pomešati dva žumanceta i kašiku pavlake pa i to dodati i kuvati još pet minuta. Poslužiti toplo.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...
Čizkejk za početnike
Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
Kineski prženi kupus
Chao Baicai je jednostavno jelo koje je idealno za tople dane koji su već tu. Pored toga što se brzo priprema, pa nećete provesti previše vremena pored šporeta, imajte na umu da je ovo jelo lagano i savršeno za obrok koji neće opteretiti organizam.
Pita sa višnjama
Na pijaci možemo već da pronađemo sveže višnje, a one su zapravo najbolje za pripremu tradicionalne poslastice koju svi obožavamo...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: