-
Poslednjih 5 pesama
- Van Gogh - Neko te ima nocas
- Galija - Kad me pogledaš
- Plavi orkestar - Sačuvaj zadnji ples za mene
- Tony Cetinski - Pisi Propalo
- Kiki Lesendrić - Te noci smo se potukli zbog nje
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
Pasta sa kukuruzom i slaninom
Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli pastu, a mnogi od nas je imaju na meniju skoro svake nedlje. Različite kombinacije ukusa mogu da razbiju monotoniju, a nije isključeno ni da vam baš ova kombinacija postane favorit.
-
Zdravlje
Grašak kao izvor zdravlja: Bogatstvo proteina i vlakana
Grašak je dugo bio potcenjen i često smatran „neukusnim“, ali ova moćna mahunarka poslednjih godina sve više postaje omiljeni deo nutritivnih obroka.
-
Putovanja
Španija kreće stopama Francuske: Uvode se nova pravila za pušače
Na plažama, autobuskim stajalištima i terasama barova verovatno više neće biti dozvoljeno pušenje.
Forbes proglasio najlepša sela na svetu - prvih osam nalazi se u Evropi
Kada je reč o slikovitim mestima i bajkovitim gradićima, Evropa nema premca. To potvrđuje i nova Forbes lista 50 najlepših sela na svetu, na kojoj prvih osam mesta pripada evropskim destinacijama.
-
Preporučujemo
Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?
Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.
Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo?
Patike su obuća koju često nosimo u različitim uslovima – tokom šetnje, vežbanja, pa čak i po kiši ili blatu – zbog čega se brzo zaprljaju. Ako planirate da operete patike u veš mašini, važno je da preduzmete nekoliko koraka kako biste ih zaštitili od oštećenja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.50 125.37 126.25 USD 99.15 99.85 100.55
-
Solyanka: Tradicionalna ruska čorba
Solyanka ima specifičan ukus, pa ako volite da eksperimentšete u kuhinji obavezno pripremite ovu sjajnu čorbu.
23-07-2025 | 14:02 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Magrig
Sastojci (za 4 osobe):200 g goveđeg mesa (kuvano ili pečeno)
150 g dimljene kobasice (ili viršli)
100 g šunke ili pečenice
1 glavica crnog luka
2 kisela krastavca (veća)
1 kašika paradajz pirea
50 g crnih maslina (bez koštica)
1 limun (sečen na kolutove, po želji)
Maslinovo ulje ili ulje po izboru
So, biber, lovorov list
Voda ili goveđa supa (oko 1 l)
Priprema:Na malo ulja propržiti sitno seckani crni luk dok ne omekša. Dodati paradajz pire i kratko propržiti. Dodati na trakice sečeno meso, kobasicu i šunku. Pržiti nekoliko minuta da se ukusi sjedine. Dodati iseckane kisele krastavce, masline, lovorov list i naliti supom ili vodom. Kuvati na srednjoj vatri 15–20 minuta. Po ukusu dodati so i biber.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...
Čorba od slatkog krompira
Batat je izuzetno zdrava namirnica, ali ono po čemu se izdvaja je fantastičan, pun i slatkast ukus. Čorba od batata, kombinovana sa specijalnim začinima mnogima će postati favorit, nakon što isprobaju ovaj recept.
Salata sa junetinom i cveklom
Lagano, zdravo i ukusno, ova salata kombinuje svežinu, pun ukus junetine i blagu slatkoću cvekle u jednom izbalansiranom jelu.
Krem čorba od paradajza!
Teško da postoji jelo koje će vam u toku leta više prijati od čorbe od paradajza.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: