Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Neverne Bebe I Neno Belan - Zajedno

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Neverne Bebe I Neno Belan - Zajedno
    2. Gibonni - Ovo mi je skola
    3. Idoli - Dok dobuje kisa
    4. Nina Badrić - Pamtim
    5. Tutti Frutti Band - Ne bojim se drugova tvoga frajera
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 9. decembar - 1 - Dodir noći
    2. 9. decembar - 2 - Dodir noći
    3. 9. decembar - 3 - Dodir noći
    4. Enis Bešlagić - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 6. decembar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Rižoto sa belim lukom Rižoto sa belim lukom

    Ovo je izuzetno jednostavan, ali i neverovatno ukusan recept za kremasti rižoto s maslinovim uljem i belim lukom…

    Recept za slanu rozen tortu Recept za slanu rozen tortu

    Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.

  • Zdravlje
    Zdrave namirnice koje mogu da ublaže bol Zdrave namirnice koje mogu da ublaže bol

    Možda niste znali, ali postoje namirnice koje mogu da ublaže različite vrste bolova. Iako nekad ne možemo da ne posegnemo za standardnim lekovima koji deluju na receptore za bol, postoje i situacije kada zaista možemo da koristimo alternativne varijante.

    Vredni saveti za poboljšanje zdravlja srca Vredni saveti za poboljšanje zdravlja srca

    Najvažnija promena životnog stila koju možete da sprovedete jeste prestanak pušenja. Ipak, imajte na umu da postoje i druge stvari koje mogu da pomognu da vaše srce ostane zdravo.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Turističke atrakcije sa nazivima koje je nemoguće izgovoriti Turističke atrakcije sa nazivima koje je nemoguće izgovoriti

    Nazivi mesta širom sveta često predstavljaju jezičke barijere za posetioce, posebno kada su složeni i dugački. Neka od ovih mesta svakako su vredna posete, ali njihova imena izazivaju glavobolju čak i pri pokušaju da ih napišete na razglednici. A zamislite da se izgubite i morate da tražite put! Ovo su neka od najdužih i najtežih za izgovor … Ujedno nemogućnost izgovor je i razlog zašto ove atrakcije privlače turiste.

    Četiri evropske destinacije koje je najbolje posetiti u zimskom periodu Četiri evropske destinacije koje je najbolje posetiti u zimskom periodu

    Najveći broj ljudi bira proleće i ranu jesen za putovanja, posebno kada je reč o Evropi... Međutim, neke destinacije mogu mnogo više da ponude ako se za njih odlučite u zimskom periodu.

  • Preporučujemo
    Rešite se neugodnih mirisa sa daske za sečenje – lako i brzo! Rešite se neugodnih mirisa sa daske za sečenje – lako i brzo!

    Pre nego što odlučite da bacite dasku za sečenje zbog neprijatnog mirisa belog luka ili neke druge namirnice, pokušajte da ga uklonite pomoću sode bikarbone i sirćeta.

    Sedam namirnica koje ne treba da stavljate u frižider Sedam namirnica koje ne treba da stavljate u frižider

    Danas svi imamo frižider kod kuće, ali to ne znači da treba sve namirnice da skladištimo u njemu. Naprotiv, postoje namirnice kojima nikako mesto nije u frižideru.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.14 116.96 117.77
    CHF 124.89 125.77 126.65
    USD 110.34 111.12 111.90
  • Povezani članci
  • Jaja na škotski način

    Škotska jaja su pravi specijalitet. Verujemo da će vam se ovakav način pripremanja jaja toliko dopasti, da će potpuno zameniti omlet.




    03-03-2016 | 14:18 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Vadim Zakirov

     


    Sastojci:

    - 6 manja jaja
    - 500 gr mleveno svinjsko meso
    - so, biber
    - kora jedne pomorandze
    - svež peršun
    - žalfija suva
    - 1,5 kašika senfa
    - 50 gr brašna
    - 1 prezle
    - 2 jaja za premaz
    - 1l biljnog ulja

    Pripreme: Skuvajte 6 jajeta. Najbolje je da budu rovita unutra, jer gotovo ne postoji ništa lepše od zlatne tečnosti zumanca kada se napravi presek gotovog skotskog jajeta. U velikoj posudi pomesati mleveno meso sa persunom,žalfijom, velikodusnom kasikom senfa, korom pomorandze i soli i ostalim zacinima po ukusu. Odlozite posudu sa smesom u frizider i u medjuvremenu oljustite prethodno skuvana jaja. Kada su jaja spremna, oko svakog umotajte smesu od mlevenog mesa i gledajte da sloj (oko 5-7 mm) bude jednak da bi se sa svih strana pravilno isprzilo meso. U dubokoj posudi ili u fritezi sipati ulje i dobro zagrejati. U suštini da ulje bude vruće! Dok se ulje zagreva uvaljajte napravljeno jaje u brašno, a zatim u jaja i prezle. Jedno po jedno jaje polako uvaljajte da se izbegne nered i tako ih i przite! Spustite jaje u vrelo ulje, prvo testirajte ulje sa malo prezli da se uverite da li je prava temperatura, u svakom slučaju jajima će trebati oko 4 minuta da se isprze. Ako ulje nije dovoljno duboko da potpuno pokrije svaki Scotch Egg onda vodite računa da ih przite ravnomerno basting ili okretanjem svakog Scotch Egg-a.

     

     

  • Pročitajte i...
    kolač Recept za slanu rozen tortu

    Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.

    Jaje Da li je bezbedno da jedemo jaja svaki dan?

    Ako jedete više od jednog jajeta dnevno, možda bi trebalo da razmislite o tome da smanjite količinu.

    Starinska pita sa prazilukom

    Pita sa prazilikom možda vam ne deluje kao sjajna ideja ako je još uvek niste probali. Ako se ipak odlučite da isprobate ovaj recept možda se prijatno iznenadite.

    Ljuske od jaja mogu da postanu sjajno sredstvo za čišćenje! Ljuske od jaja mogu da postanu sjajno sredstvo za čišćenje!

    Umesto da bacite ljuske od jaja posle pripreme obroka, možete ih pretvoriti u moćnog saveznika za čišćenje. Ljuske su odlične za uklanjanje tvrdokornih naslaga i mogu da doprinesu prirodnom sjaju površina u vašem domu.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: