Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Zdravko Čolić - Pusti pusti modu

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Zdravko Čolić - Pusti pusti modu
    2. Bijelo dugme - Zažmiri i broj
    3. Aleksandra Radović - Bivši dragi
    4. Kerber - Bolje da sam druge ljubio
    5. Prljavo Kazalište - Ako tražiš nekoga
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Dragan Kecman - Petak - Mojih 50
    2. 29. Oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 29. Oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 29. Oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Dragan Kecman - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Lava kolač za prave sladokusce Lava kolač za prave sladokusce

    Proslavite dolazak vikenda uz neodoljiv čokoladni zalogaj.

    Posna salata Posna salata

    Ova salata može se služiti kao deo hladnog predjela.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Kuća
    Uredite prostor za rad od kuće Uredite prostor za rad od kuće

    Poslednjih godina u svetu i kod nas sve više raste broj ljudi koji posao obavlja od kuće, a pandemija koronavirusa, svakako je doprinela tome da se ovaj broj poveća, makar na neko vreme. U tom smislu je pred ljude stavljen izazov prilagođavanja radu od kuće, za šta je potrebno obezbediti adekvatan radni prostor.

    Kako pospremiti kuću uz manjak vremena Kako pospremiti kuću uz manjak vremena

    Situacija u kojoj vam dolaze gosti, a vi od poslovnih i privatnih obaveza niste stigli da uradite generalno čišćenje kuće, može biti pravi izazov. To ne mora nužno da znači da ćete ostaviti loš utisak, ali donosimo vam nekoliko saveta kako da izvučete najbolje iz ovakvih situacija. Kako brzo pospremiti dom?

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.74 117.57 118.39
    CHF 109.24 110.01 110.78
    USD 99.91 100.61 101.32
  • Povezani članci
  • Izložba o ženama u matematici na Kalemegdanu

    Manifestacija Maj mesec matematike Centra za promociju nauke, započeta u maju kroz virtuelni program usled pandemijskih okolnosti, nastavlja se u septembru izložbom o ženama u matematici i sadržajima koji na maštovit način približavaju matematiku svim generacijama.
    18-09-2020 | 11:05 | Autor/Izvor: Naxi media-Centar za promociju nauke PR

    Foto: Bigstock-insta_photos

     

    Matematička avantura započeta ovog maja u virtuelnom formatu nastavlja se početkom jeseni u otvorenom prostoru. U ponedeljak, 21. septembra, u 19 časova, M3 počinje na Letnjoj sceni Beogradske tvrđave performansom „Tačka je ono što nema delova“, koji kroz ples istražuje matematičke ideje.
    Deveta po redu manifestacija Maj mesec matematike odigrala se proletos prvi put u virtuelnom formatu usled pandemijskih okolnosti, u organizaciji Centra za promociju nauke i Matematičkog instituta SANU, pod sloganom „Pomeri / Po meri čoveka“. Tokom maja je u virtuelnim sadržajima M3 učestvovalo više od 10.000 posetilaca svih generacija, koji su imali priliku da istražuju, povezuju i dele svoja znanja.

    Od 21. septembra do 7. oktobra, na Savskom šetalištu na Beogradskoj tvrđavi, posetioci će moći da razgledaju izložbu na otvorenom „Matematičarke širom Evrope“. Sadržaj ove izložbe objavljen je i u katalogu autorke Silvi Pejša: izložba predstavlja fotografske portrete uz intervjue trinaest matematičarki iz različitih zemalja Evrope. Ovi intervjui osvetljavaju životni i profesionalni put matematičarki i nedvosmisleno poručuju da ne postoji univerzalni recept za postizanje uspeha, ali i da se matematika i svakodnevni život neminovno prepliću. Кatalog će biti predstavljen u Matematičkoj gimnaziji, u četvrtak, 24. septembra, u 19 časova.

    Ova izložba će se, paralelno sa beogradskom, odvijati i u Кulturnom centru Novog Sada, od 28. septembra do 3. oktobra.

    Osim glavne izložbe, u Naučnom klubu Beograd organizovana su naučnopopularna predavanja, a svakog dana, od 16 do 20 časova, na Savskom šetalištu sve istraživački nastrojene šetače čeka matematički poligon na kome će biti u prilici da provežbaju i odigraju različite matematičke operacije.

     

  • Pročitajte i...
    Mobilna meteostanica na nekoliko lokacija u Beogradu ovog vikenda Mobilna meteostanica na nekoliko lokacija u Beogradu ovog vikenda

    Tokom vikenda, Centar za promociju nauke gostuje sa svojom malom meteorološkom stanicom na nekoliko lokacija u Beogradu, sa ciljem da uključi građane u konstruktivnu borbu protiv posledica klimatskih promena u našem gradu.

    Otvorena izložba Inteligencija IO Otvorena izložba Inteligencija IO

    U Kulturnom centru Magacin otvorena je izložba Inteligencija IO koja predstavlja multidisciplinarne radove nastale na raskršću nauke i umetnosti.

    art+science lab u prvoj polovini septembra art+science lab u prvoj polovini septembra

    U prvoj polovini septembra, art+science lab predstavlja publici radove domaćih umetnika i transdiciplinarnih projektnih timova koji se bave raznovrsnim temama unutar širokog polja veštačke inteligencije. Glavni događaj u okviru programa, izložba Inteligencija IO, održava se u Кulturnom centru Magacin, od 1. do 14. septembra, uz raznovrstan prateći program.

    Umetnost i nauka u stvarnom i virtualnom svetu Umetnost i nauka u stvarnom i virtuelnom svetu

    Peto po redu izdanje art+science programa Centra za promociju nauke održaće se od 29. avgusta do 14. septembra u Trstu, Beogradu i Lincu, ali i u virtuelnom prostoru art+science lab predstavlja publici radove domaćih umetnika i transdiciplinarnih projektnih timova koji se bave specifičnim temama unutar širokog polja veštačke inteligencije. Glavni događaj u okviru programa, izložba Inteligencija IO, održava se u Кulturnom centru Magacin od 1. do 14. septembra, uz raznovrstan prateći program.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: