-
Poslednjih 5 pesama
- Nina Badrić - Ja Jos Uvijek Imam Istu Zelju
- Djavoli - Bambina
- Aleksandra Kovač - Da te volim
- Trio rio - Dodji u 5 do 5
- Neki To Vole Vruće - California
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Prirodno sredstvo za ispiranje usta
Pored upotrebe paste i konca za zube, zarad adekvatnog održavanja oralne higijene poželjno je korišćenje sredstva za ispiranje usta, koje daje dodatnu svežinu, pomaže boljem čišćenju četkici nedostpunim mestima i sprečava razvijanje nepoželjih bakterija koje mogu uticati na neprijatan zadah.
Sok od cvekle: Čaša zdravlja
Prirodan sok od cvekle daće brojne pogodnosti kada je reč o celokupnom zdravlju organizma. Cvekla je vrlo plemenita biljka koja pozitivno utiče na mnoge segmente našeg tela.
-
Putovanja
Putovanje kolima kao nezaboravna avantura
Ukoliko ste avanturističkog duha putovanje kolima, obilazak cele jedne regije ili nekoliko gradova može biti iskustvo za pamćenje.
Solun: Grad nepresušne energije
Ukoliko vas put navede u Grčku, iskoristite priliku da posetite Solun, drugi po veličini grad posle Atine, te jednu od najznačajnijih luka Balkana.
-
Preporučujemo
Očistite srebrno posuđe pomoću sode bikarbone
Ukoliko u svom domu posedujete srebrni set za ručavanje ili pribor za jelo, evo na koji način ga možete očistiti i vratiti mu pređašnji sjaj.
Sveća i esencijalna ulja za zaštitu od insekata
Prolećni i letnji period omogućavaju duži boravak napolju, ali i prisustvo različitih insekata. Napravite prirodnu zaštitu koju možete postaviti unutar svog doma, na terasi ili u dvorištu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.57 117.40 118.22 CHF 116.20 117.02 117.84 USD 111.61 112.39 113.18
-
Hrskave pohovane tikvice
Pohovane tikvice servirajte uz salatu, sir ili sos po želji.
23-06-2022 | 14:02 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- Rawlik
Sastojci:
- 2 veće tikvice
- malo soli, bibera, pečenog susama
- čašica kornfleksa
- 200 gr brašna
- prezle
- 2 jaja
- maslinovo uljePriprema: Tikvice očistiti, posoliti i iseći na šnite. Pre pohovanja uvaljati ih u brašno, jaja, prezle i usitnjen kornfleks, susam i pohovati na zagrejanom ulju, dok ne postanu hrskave. Na papiru ocediti višak ulja. Servirati uz sezonsku salatu, sir ili sos po želji.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: