-
Poslednjih 5 pesama
- Sergej Ćetković - Znaj da moja si
- Bajaga - Zivot je Nekad Siv Nekad Zut
- Boris Novković - Emily
- Vlado Georgiev - Do svitanja
- Merlin - Godinama
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Salata sa tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji
Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.45 117.27 118.09 CHF 119.51 120.35 121.20 USD 108.18 108.94 109.70
-
Hleb sa ruzmarinom i belim lukom
Ovaj ukusni hleb, odličan je način da započnete dan. Uz malo domaćeg sira i paradajz imaćete pravu gozbu za doručak.
09-12-2016 | 14:30 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/ALein
Sastojci:
- 2 šolje tople vode
- 1/4 šolje maslinovog ulja
- 1/2 male kašike kvasca
- 1/4 šolje brašna
- češnjeva belog luka (mlevenog)
- 1/3 šolje iseckanog ruzmarina
- 4 male kašike soli
- 1/4 šolje brašnaPriprema: U toplu vodu staviti kvasac i ostaviti desetak minuta da naraste. U veliku činiju spojiti brašno, beli luk, ruzmarin i so. Sve polako izmešati i dodati kvasac, a od svega napraviti testo. Testo pokriti providnom foliom i ostaviti na toplom mestu da naraste sat vremena. Staviti testo u tepsiju podmazanu i obloženu papirom za pečenje. Ostaviti da naraste pola sata. Zatim ga raseći na tri jednaka dela. Peći na temperaturi 225°C, 20 minuta i onda smanjiti temperaturu na 175°C, 20-30 min.
-
Pročitajte i...
Salata sa tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.
Čorba od karfiola
Ukoliko ste ljubitelj jela od povrća, čorba od karfiola može biti deo vašeg glavnog obroka.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: