-
Poslednjih 5 pesama
- Plavi orkestar - Ljubi se istok i zapad
- Jelena Tomašević - Radio svira za nas
- Rodja Raicevic - U Tebe Sam Zaljubljen
- Indexi - Sve ove godine
- Toše Proeski - Bože, brani je od zla
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoPopularne kupus kifle
Kupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.
Čokoladne kuglice sa borovnicamaSočne, lagane i ukusne, ove kuglice nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
-
ZdravljeŠest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina
Proteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.
Napitak koji podstiče izbacivanje vode i olakšava proces mršavljenjaNapici koji podržavaju mršavljenje i pomažu u izbacivanju viška vode često se baziraju na sastojcima koji su diuretički (podstiču izbacivanje tečnosti) i koji podržavaju metabolizam.
-
PutovanjaLetujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite
Najverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.
Deset stvari koje će vam olakšati putovanje automobilomPutovanje automobilom može da bude uzbudljivo iskustvo, ali i izazovno, posebno ako niste dobro pripremljeni.
-
PreporučujemoJednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera
Sa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.
Sedam namirnica koje ne treba da stavljate u frižiderDanas svi imamo frižider kod kuće, ali to ne znači da treba sve namirnice da skladištimo u njemu. Naprotiv, postoje namirnice kojima nikako mesto nije u frižideru.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 119.64 120.49 121.33 USD 108.91 109.68 110.45
-
Hleb sa ruzmarinom i belim lukom
Ovaj ukusni hleb, odličan je način da započnete dan. Uz malo domaćeg sira i paradajz imaćete pravu gozbu za doručak.
09-12-2016 | 14:30 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/ALein
Sastojci:
- 2 šolje tople vode
- 1/4 šolje maslinovog ulja
- 1/2 male kašike kvasca
- 1/4 šolje brašna
- češnjeva belog luka (mlevenog)
- 1/3 šolje iseckanog ruzmarina
- 4 male kašike soli
- 1/4 šolje brašnaPriprema: U toplu vodu staviti kvasac i ostaviti desetak minuta da naraste. U veliku činiju spojiti brašno, beli luk, ruzmarin i so. Sve polako izmešati i dodati kvasac, a od svega napraviti testo. Testo pokriti providnom foliom i ostaviti na toplom mestu da naraste sat vremena. Staviti testo u tepsiju podmazanu i obloženu papirom za pečenje. Ostaviti da naraste pola sata. Zatim ga raseći na tri jednaka dela. Peći na temperaturi 225°C, 20 minuta i onda smanjiti temperaturu na 175°C, 20-30 min.
-
Pročitajte i...Aromatična, marinirana junetina
Evo jednog jednostavnog recepta za mariniranu junetinu sa krompirom. Savršen izbor za ručak ili večeru...
Tortilja sa piletinom i rukolomNajjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: