-
Poslednjih 5 pesama
- Djordje Balašević - Ringišpil
- Tony I Boris - Nek Se Raduje
- K2 - Srebro i zlato
- Cacadou Look - Tako Lako
- Boris Rezak - Andjeo
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoPečeni spanać sa sirom i orasima
Ako niste ljubitelj standardne pripreme ovog jela obavezno isprobajte ovaj recept.
-
ZdravljeSve što treba da znate o nedostatku kalcijuma: Simptomi, uzroci i lečenje
Hipokalcemija, odnosno nizak nivo kalcijuma u krvi, može izazvati simptome nedostatka kalcijuma kao što su bolovi u mišićima i umor. Da bi se povećali nivoi kalcijuma, lekar može da preporuči konzumiranje više namirnica bogatih kalcijumom ili uzimanje suplemenata.
Pripremite mikrobiom za najlakši gubitak kilogramaNaša telesna težina ne zavisi samo od genetike i metabolizma – ključnu ulogu igraju i bakterije u crevima. Evo kako možete hraniti svoj mikrobiom na način koji podstiče mršavljenje.
-
PutovanjaDva evropska grada konačno će biti povezana direktnim vozom!
Nakon dvogodišnjeg čekanja, Pariz i Milano će ponovo biti povezani direktnom linijom od 1. aprila.
Rotorua – grad nestvarne lepote, jedinstvenog pejzaža i čudnog mirisa!Iako ovaj grad doslovno miriše na trula jaja, on je ujedno i jedno od najlepših mesta na svetu. Rotorua, smeštena u srcu Severnog ostrva Novog Zelanda, izgleda gotovo nestvarno
-
PreporučujemoSaveti profesionalca: Kako očistiti kupatilo bez izbeljivača?
Iako mnogi koriste izbeljivač za čišćenje kupatila, posebno WC šolje, ekspertkinja iz kompanije The Big Clean Co. tvrdi da on više šteti nego što koristi i da bi trebalo posegnuti za njim samo u krajnjoj nuždi.
Ne bacajte kesice čaja: Pametni trikovi za ponovnu upotrebu!Umesto da iskorišćene kese čaja odmah bacite, možete ih iskoristiti na praktične i iznenađujuće načine. Bilo da želite da omekšate meso, osvežite prostor ili pronađete prirodnu alternativu za čišćenje, čajne kese mogu biti korisne u domaćinstvu. Sledeći put kada uživate u omiljenom čaju, isprobajte ove trikove i maksimalno iskoristite svaku kesicu!
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.31 117.13 117.95 CHF 123.25 124.11 124.98 USD 111.73 112.51 113.30
-
Hleb sa ruzmarinom i belim lukom
Ovaj ukusni hleb, odličan je način da započnete dan. Uz malo domaćeg sira i paradajz imaćete pravu gozbu za doručak.
09-12-2016 | 14:30 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/ALein
Sastojci:
- 2 šolje tople vode
- 1/4 šolje maslinovog ulja
- 1/2 male kašike kvasca
- 1/4 šolje brašna
- češnjeva belog luka (mlevenog)
- 1/3 šolje iseckanog ruzmarina
- 4 male kašike soli
- 1/4 šolje brašnaPriprema: U toplu vodu staviti kvasac i ostaviti desetak minuta da naraste. U veliku činiju spojiti brašno, beli luk, ruzmarin i so. Sve polako izmešati i dodati kvasac, a od svega napraviti testo. Testo pokriti providnom foliom i ostaviti na toplom mestu da naraste sat vremena. Staviti testo u tepsiju podmazanu i obloženu papirom za pečenje. Ostaviti da naraste pola sata. Zatim ga raseći na tri jednaka dela. Peći na temperaturi 225°C, 20 minuta i onda smanjiti temperaturu na 175°C, 20-30 min.
-
Pročitajte i...Meksički čili
Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.
Najukusnija boranija sa piletinomBoranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: