Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Toše Proeski - Ako me pogledaš u oči

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Toše Proeski - Ako me pogledaš u oči
    2. Neverne Bebe - Dvoje
    3. Crvena jabuka - To Mi Radi
    4. Željko Samardžić - Ljubavnik
    5. Piloti - Tajna
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 20. avgust - 1 - Dodir noći
    2. 20. avgust - 2 - Dodir noći
    3. 20. avgust - 3 - Dodir noći
    4. Jelena Tomašević - Sreda - Mojih 50
    5. 19. avgust - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Zapečena boranija sa pečurkama Zapečena boranija sa pečurkama

    Boranija se savršeno uklapa sa pečurkama, pa ovo jelo ima potpuno drugačiji ukus od standardnog. Ako još uvek niste isprobali ovu kombinaciju, uradite to obavezno.

    Čia puding sa nektarinom i malinama Čia puding sa nektarinom i malinama

    Ovaj obrok može da bude sjajan doručak, ali takođe i odlična užina ili poslastica nakon treninga...

  • Zdravlje
    Avokado: Saveznik zdravog srca po preporuci kardiologa Avokado: Saveznik zdravog srca po preporuci kardiologa

    Kardiolozi objašnjavaju zašto bi ovaj zeleni plod trebalo redovno da bude deo vaše ishrane. Bogat je mononezasićenim mastima, vlaknima, kalijumom i antioksidansima, pa doprinosi zdravlju srca tako što snižava LDL („loš“) holesterol, reguliše krvni pritisak i smanjuje upale.

    Melatonin iz prirode: Najbolje namirnice za miran san Melatonin iz prirode: Najbolje namirnice za miran san

    Melatonin je hormon ključan za regulaciju sna. Proizvodi ga epifiza u mozgu, a njegovi nivoi prirodno rastu nakon zalaska sunca i opadaju s dolaskom dana. Istraživanja pokazuju da povećan unos melatonina putem ishrane može poboljšati kvalitet sna.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Notr Dam pretekao Sakreker kao najposećenija atrakcija u Francuskoj Notr Dam pretekao Sakreker kao najposećenija atrakcija u Francuskoj

    Krajem 2025. godine katedrala Notr Dam očekuje da ugosti čak 12 miliona posetilaca, čime je prestigla baziliku Sakreker i postala najposećenija znamenitost u Francuskoj.

    Nepal omogućio besplatan uspon na skoro 100 planina, a evo i zašto Nepal omogućio besplatan uspon na skoro 100 planina, a evo i zašto

    Planinarenje po Himalajima jeste ozbiljan hobi i ujedno ozbiljan trošak, ali vlada Nepala je nedavno saopštila uzbudljivu vest: naredne dve godine čak 97 planina biće dostupne za besplatan uspon. Prava planinarska prilika!

  • Preporučujemo
    Očistite tepih za deset minuta uz ove trikove Očistite tepih za deset minuta uz ove trikove

    Mnogi ljudi angažuju stručnjake za čišćenje kako bi se rešili mrlja na tepihu, čak i onda kada to mogu da urade sami za samo nekoliko minuta.

    Zašto ne bi trebalo da okrećemo čaše naopako nakon pranja? Zašto ne bi trebalo da okrećemo čaše naopako nakon pranja?

    Mnogi ne obraćaju pažnju na način odlaganja čaša nakon pranja, ali stručnjaci upozoravaju da ih nikada ne treba stavljati naopako. Iako se često čini praktičnim jer čaše brže osuše, to može ozbiljno da ugrozi njihov kvalitet i dugovečnost.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 124.00 124.87 125.75
    USD 99.90 100.61 101.31
  • Povezani članci
  • Fokača od grožđa

    Možda ste navikli na slane fokače, ali i ovaj recept bi mogao da vam se dopadne.




    19-05-2017 | 13:01 | Autor/Izvor: Naxi media-najboljeizitalije

    Foto: Bigstockphoto-fotografiche.eu

     

    Sastojci:

    - 1/2 kg grožđa
    - 150 g smeđeg šećera (podeljeno u dve posude)
    - maslinovo ulje
    - 400 g brašna
    - 25 g svežeg kvasca
    - prstohvat soli
    - oko 300 ml mlake vode


    Priprema: Rastopite kvasac u čaši mlake vode. Prosijte brašno u činiju, dodajte 3 kašičice šećera, prstohvat soli i kvasac otopljen u vodi. Počnite mesiti testo, dodajući dovoljno vode da bude mekano i elastično, ali ne i lepljivo.
    Okrenite testo na pobrašnjenu površinu i mesite ga nekoliko minuta. Pokrijte testo i ostavite da naraste oko sat i po. Operite i osušite grožđe. Uzmite 2/3 testa i razvijte ga oklagijom tanko na komad papira za pečenje nauljen s malo maslinovog ulja. Stavite 2/3 grožđa na testo i pospite šećerom. Razvijte preostalo testo i pokrijte prethodno napravljenu smesu sa poređanim grožđem. Podignite rubove donjeg dela testa iznad gornjeg i lagano pritisnite da se spoje. Pomerite fokaču zajedno s papirom za pečenje na pleh za pečenje. Prelijte površinu uljem, pa stavite preostalo grožđe na vrh i pospite sa dve kašike šećera. Pecite u pećnici zagrejanoj na 200° C oko 30 minuta. Kada fokača postane fine, zlatne boje, izvadite iz pećnice i ostavite da se ohladi malo pre nego što je poslužite uz neko dobro vino. Uživajte!

     

  • Pročitajte i...
    Kokos kuglice sa malinama Kokos kuglice sa malinama

    Recept je toliko jednostavan, pa ove kuglice uvek možete pripremati sa decom i prijateljima...

    Kuglice sa kikirikijem Kuglice sa kikirikijem

    Sjajan i zdrav slatkiš koji može da bude i lagana užina za vas i decu...

    Pita jabuka Engleska pita sa jabukama

    Naša domaća pita sa jabukama je savršen desert, ali ako volite da eksperimentišete probajte i englesku, starinsku verziju.

    Osvežavajući kolač sa borovnicama! Osvežavajući kolač sa borovnicama!

    Ako tražite lagan i brz desert koji mora da vas osveži, ovaj krem kolač sa borovnicama je savršen izbor. Priprema se bez pečenja, od samo nekoliko sastojaka i zato je idealna poslastica za vrele, letnje dane.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: