-
Poslednjih 5 pesama
- Severina i Boris - Ko je kriv
- Film - Zamisli život u ritmu muzike za ples
- Sergej Ćetković - Dolazim
- Gibonni - Činim pravu stvar
- Željko Joksimović - Michelle
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRiblje pljeskavice sa povrćem
Isprobajte ove sjajne riblje pljeskavice, imajući u vidu da se baš pripremaju baš brzo i lako i da su idealno rešenje ako želite da pojedete nešto zdravo. Ove riblje pljeskavice obožavaju i deca, pa im možete uvek ponuditi kao opciju za užinu...
Domaća pita sa višnjamaKišni dani nas prosto mame da popodne provedemo uz knjigu, čaj i naravno uz neki poseban desert, a trenutno ništa lepše ne možemo da zamislimo od domaće pite sa višnjama.
-
ZdravljeUbedljivo najbolja vežba za stomak, leđa i noge
Plank je vežba koja donosi najveće benefite za telo, a ne treba vam nikakva oprema ni posebno za nju.
Bundeva: Favorit sezone koji jača naš imunitetSledeći put kada budete u prodavnici, obavezno uzmite jednu ili dve bundeve. Poput promenljivog lišća i vremena, ovo je savršena prilika da svojoj ishrani dodate malo raznolikosti.
-
PutovanjaJesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
Malbork: Posetite najveći zamak na svetu!Zamak Teutonskog reda u Malborku, poznat i kao Malbork zamak (poljski: Zamek w Malborku, nemački: Ordensburg Marienburg), predstavlja impresivan kompleks iz 13. veka smešten u gradu Malbork, Poljska. To je najveći zamak na svetu po površini i jedno od UNESCO-ve Svetske baštine.
-
PreporučujemoŽelite da vam odeća miriše dugo nakon pranja? Evo kako da to postignete
Postoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće tokom dužeg perioda, bez potrebe za čestim pranjem ili korišćenjem skupih osveživača. Bilo da se radi o svakodnevnoj garderobi ili odeći koju retko nosite, ovi praktični saveti pomoći će vam da vaša omiljena odeća uvek bude prijatna na dodir i mirisna kao da je tek oprana.
Kako da uklonimo mrlje od crvenog vina uz pomoć kuhinjskih sastojaka?Fleke od crvenog vina zaista deluju kao nešto što nije moguće rešiti, ali zaista ne treba da brinete jer je moguće da uklonite ove fleke i to samo uz pomoć regularnih kuhinjskih sastojaka.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.21 117.03 117.85 CHF 123.59 124.46 125.33 USD 105.48 106.23 106.97
-
Džejmi Oliver nas uči štednji u novom kulinarskom serijalu "Jeftinije kuvanje"
Jedan od najpoznatijih TV kuvara na svetu, nagrađivani šef kuhinje Džejmi Oliver zadao je sebi novi zadatak. U kulinarskoj emisiji “Džejmi Oliver: Jeftinije kuvanje”, koja se na kanalu 24KITCHEN premijerno emituje 3. aprila, ponedeljkom u 13:00h, on će pripremati obroke od sastojaka koji koštaju manje od jedne funte po porciji (približno 134,00 RSD).
03-04-2023 | 17:40 | Autor/Izvor: Naxi media-Disney-24kitchen PR
Foto: Disney-24kitchen PR
Džejmi će, naravno, podeliti svoje recepte sa gledaocima, ali će i otkriti principe i praktične savete koji će im pomoći da prilagode kuvanje sastojcima koji su im trenutno dostupni, i u skladu sa budžetom koji imaju.
Džejmi će tako otkriti recepte za neka ukusna jela koja se mogu pripremiti na energetski najpristupačniji način – od upotrebe mikrotalasne za pripremu ukusnog karija, preko pravljenja pice u tiganju bez uključivanja rerne, do pripremanja više jela u rerni istovremeno kako bi se uštedelo na novcu i vremenu. Serijal “Džejmi Oliver: Jeftinije kuvanje” tokom četiri nedelje praviće tri obroka dnevno za tri funte i dati nam ideje kako da inspirisani njegovim receptima zavedemo stabilnost u kućni budžet, ali i smanjimo bespotrebno bacanje hrane koja je višak. Kako Džejmi često kaže, svaki sastojak inspiracija je za novi recept. Verujete li da jelovnik za mesec dana može da nas košta nešto više od 10.000,00 dinara? Džejmi Oliver će nam otkriti kako da u tome uspemo.
- Pandemija korone i čuvena “zaključavanja” potpuno su promenili moj pogled na kulinarstvo. Bila je to prilika da zaista istražim šta je to što ljudi kupuju u supermarketima i da iskoristim te informacije kako bih se naoružao inspiracijom da kuvam drugačije. Shvatio sam da se ljudi veći deo vremena bore sa dve stvari – vremenom koje imaju za pripremu obroka, ali i sredstvima koja imaju. U ovoj emisiji pokušaću da olakšam svakodnevne kuhinjske izazove i da pokažem ljudima kako da od skoro ničega naprave sasvim pristojan i kvalitetan obrok – poručuje legendarni britanski šef kuhinje.
-
Pročitajte i...Rudolf van Vin je spreman za veliku Letnju avanturu
Duže od dve decenije traje TV karijera jednog od najpoznatijih evropskih kuvara Rudolfa van Vina, kog smo uz njegove emisije, priznaćete, zavoleli zbog recepata za raznovrsne poslastice i pekarske specijalitete. Iako smo tek zagazili u proleće, Rudolf je već spreman za “Letnju avanturu”. To je i naziv njegove nove kulinarske emisije, koja se od 3. aprila premijerno emituje na kanalu 24Kitchen (radnim danima u 17.00), a u kojoj Rudolf obilazi evropske destinacije koje su poznate po svojim pecivima. Kuvar isprobava najpoznatija jela i zatim istražuje njihovu prošlost i tajne.
Džejmi Oliver postao tata 5. putProslavljeni kuvar putem društvenih mreža podelio je radosnu vest, da je postao ponosni otac jednog dečaka.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: