-
Poslednjih 5 pesama
- Tony Cetinski - Laku Noc
- Film - Mi nismo sami
- Merlin - Učini mi pravu stvar
- Vlado Georgiev - Zivim da te nadjem
- Riblja čorba - Kada padne noć
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Zdravlje
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?
Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.
-
Putovanja
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine
Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!
-
Preporučujemo
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru
Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.03 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 102.28 103.01 103.73
-
Džejmi Oliver nas uči štednji u novom kulinarskom serijalu "Jeftinije kuvanje"
Jedan od najpoznatijih TV kuvara na svetu, nagrađivani šef kuhinje Džejmi Oliver zadao je sebi novi zadatak. U kulinarskoj emisiji “Džejmi Oliver: Jeftinije kuvanje”, koja se na kanalu 24KITCHEN premijerno emituje 3. aprila, ponedeljkom u 13:00h, on će pripremati obroke od sastojaka koji koštaju manje od jedne funte po porciji (približno 134,00 RSD).
03-04-2023 | 17:40 | Autor/Izvor: Naxi media-Disney-24kitchen PR
Foto: Disney-24kitchen PR
Džejmi će, naravno, podeliti svoje recepte sa gledaocima, ali će i otkriti principe i praktične savete koji će im pomoći da prilagode kuvanje sastojcima koji su im trenutno dostupni, i u skladu sa budžetom koji imaju.
Džejmi će tako otkriti recepte za neka ukusna jela koja se mogu pripremiti na energetski najpristupačniji način – od upotrebe mikrotalasne za pripremu ukusnog karija, preko pravljenja pice u tiganju bez uključivanja rerne, do pripremanja više jela u rerni istovremeno kako bi se uštedelo na novcu i vremenu. Serijal “Džejmi Oliver: Jeftinije kuvanje” tokom četiri nedelje praviće tri obroka dnevno za tri funte i dati nam ideje kako da inspirisani njegovim receptima zavedemo stabilnost u kućni budžet, ali i smanjimo bespotrebno bacanje hrane koja je višak. Kako Džejmi često kaže, svaki sastojak inspiracija je za novi recept. Verujete li da jelovnik za mesec dana može da nas košta nešto više od 10.000,00 dinara? Džejmi Oliver će nam otkriti kako da u tome uspemo.
- Pandemija korone i čuvena “zaključavanja” potpuno su promenili moj pogled na kulinarstvo. Bila je to prilika da zaista istražim šta je to što ljudi kupuju u supermarketima i da iskoristim te informacije kako bih se naoružao inspiracijom da kuvam drugačije. Shvatio sam da se ljudi veći deo vremena bore sa dve stvari – vremenom koje imaju za pripremu obroka, ali i sredstvima koja imaju. U ovoj emisiji pokušaću da olakšam svakodnevne kuhinjske izazove i da pokažem ljudima kako da od skoro ničega naprave sasvim pristojan i kvalitetan obrok – poručuje legendarni britanski šef kuhinje.
-
Pročitajte i...
Uz pomoć jednostavnog trika rešite se neprijatnih mirisa nakon kuvanja
Iako većina domaćinstava danas koristi napu za uklanjanje mirisa iz kuhinje, ponekad situacija može biti nezgodna – posebno kada nakon brzog obroka moramo odmah izaći iz kuće.
Efikasan trik za uklanjanje neprijatnog mirisa luka tokom kuvanja
Luk je nezaobilazan sastojak gotovo svakog kuvanog jela. Njegova karakteristična aroma daje poseban ukus mnogim jelima, ali svi znamo da miris ovog povrća nije naročito prijatan, što mnoge ljude odvraća od kuvanja.
Rudolf van Vin je spreman za veliku Letnju avanturu
Duže od dve decenije traje TV karijera jednog od najpoznatijih evropskih kuvara Rudolfa van Vina, kog smo uz njegove emisije, priznaćete, zavoleli zbog recepata za raznovrsne poslastice i pekarske specijalitete. Iako smo tek zagazili u proleće, Rudolf je već spreman za “Letnju avanturu”. To je i naziv njegove nove kulinarske emisije, koja se od 3. aprila premijerno emituje na kanalu 24Kitchen (radnim danima u 17.00), a u kojoj Rudolf obilazi evropske destinacije koje su poznate po svojim pecivima. Kuvar isprobava najpoznatija jela i zatim istražuje njihovu prošlost i tajne.
Džejmi Oliver postao tata 5. put
Proslavljeni kuvar putem društvenih mreža podelio je radosnu vest, da je postao ponosni otac jednog dečaka.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: