Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Djordje Balašević - Slabo divanim madzarski

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Djordje Balašević - Slabo divanim madzarski
    2. Bijelo dugme - Padaju zvijezde
    3. Crvena jabuka - Bezi Kiso S' Prozora
    4. Zdravko Čolić - E draga, draga
    5. Aleksandra Radović - Kao So U Moru
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Bilja Krstić - Petak - Mojih 50
    2. 11. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 11. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 11. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Bilja Krstić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Fenomenalna čokoladna torta Fenomenalna čokoladna torta

    Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...

    Pasta sa kukuruzom i slaninom Pasta sa kukuruzom i slaninom

    Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli pastu, a mnogi od nas je imaju na meniju skoro svake nedlje. Različite kombinacije ukusa mogu da razbiju monotoniju, a nije isključeno ni da vam baš ova kombinacija postane favorit.

  • Zdravlje
    Grašak kao izvor zdravlja: Bogatstvo proteina i vlakana Grašak kao izvor zdravlja: Bogatstvo proteina i vlakana

    Grašak je dugo bio potcenjen i često smatran „neukusnim“, ali ova moćna mahunarka poslednjih godina sve više postaje omiljeni deo nutritivnih obroka.

    12 znakova da vam nedostaje gvožđe! 12 znakova da vam nedostaje gvožđe!

    Gvožđe je ključni mineral za održavanje organizma aktivnim.

  • Putovanja
    Španija kreće stopama Francuske: Uvode se nova pravila za pušače Španija kreće stopama Francuske: Uvode se nova pravila za pušače

    Na plažama, autobuskim stajalištima i terasama barova verovatno više neće biti dozvoljeno pušenje.

    Forbes proglasio najlepša sela na svetu - prvih osam nalazi se u Evropi Forbes proglasio najlepša sela na svetu - prvih osam nalazi se u Evropi

    Kada je reč o slikovitim mestima i bajkovitim gradićima, Evropa nema premca. To potvrđuje i nova Forbes lista 50 najlepših sela na svetu, na kojoj prvih osam mesta pripada evropskim destinacijama.

  • Preporučujemo
    Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova? Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?

    Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.

    Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo? Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo?

    Patike su obuća koju često nosimo u različitim uslovima – tokom šetnje, vežbanja, pa čak i po kiši ili blatu – zbog čega se brzo zaprljaju. Ako planirate da operete patike u veš mašini, važno je da preduzmete nekoliko koraka kako biste ih zaštitili od oštećenja.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 124.48 125.36 126.24
    USD 99.22 99.92 100.62
  • Povezani članci
  • Đuveč sa junetinom

    Đuveč možete praviti sa ili bez mesa. Po današnjem receptu možete da ga pripremite sa mesom, a možete da skuvate obrok i bez ove namirnice i biće podjednako ukusno.




    09-06-2017 | 11:58 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: BIgstockphoto- svry


    Sastojci:


    - 300 g junetine
    - 3 veća krompira
    - 2 veće šargarepe
    - 1 paprika
    - 1 paradajz
    - glavica crnog luka
    - 2 čena belog luka
    - pola šolje pirinča
    - kašika brašna
    - ulje
    - list lovora
    - suvi biljni začin
    - biber
    - začinska paprika
    - peršun

    Priprema: U veću šerpu stavite krompire i šargarepu isečene na kolutove i polovinu paprike iseckane na kockice, pa nalijte vodu i kuvajte. Kada voda s povrćem počne da ključa, dodajte pirinač i list lovora, promešajte i ostavite da se kuva. U posebnoj šerpi prokuvajte meso nasečeno na kockice, pa ga dodajte povrću da se sve zajedno kuva. Kada je povrće napola kuvano, napravite zapršku. Na malo ulja prodinstajte iseckan beli i crni luk, na kolutove iseckanu preostalu šargarepu i pola paprike, pa dodajte brašno i pržite dok ne porumeni. Sklonite s vatre, dodajte začinsku papriku i isečeni paradajz, promešajte, nakratko vratite na vatru, a onda sjedinite s povrćem i mesom. Jelo promešajte, začinite po ukusu, ostavite da ključa nekoliko minuta, a onda preručite u pekač i odozgo pospite iseckanim peršunom. Kratko zapecite u zagrejanoj rerni.

  • Pročitajte i...
    boranija Najukusnija boranija sa piletinom

    Boranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.

    Snicle Ukusne lovačke šnicle sa pečurkama

    Lovačke šnicle su mnogima jedan od omiljenih obroka iz detinjstva. Ako volite pečurke isprobajte i ovaj, malo drugačiji recept...

    Minestrone Minestrone čorba

    Minestrone čorba je prava vitaminska bomba i može da vam zameni kompletan obrok.

    Jednostavni mafini sa tikvicama Jednostavni mafini sa tikvicama

    Sočni i mekani odlični su za doručak, užinu ili kao dodatak ručku.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: