Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Idoli - Radostan dan

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Idoli - Radostan dan
    2. Leontina - Crno pa se ne vidi
    3. YU Grupa - Dunavom šibaju vetrovi
    4. Ana Stanić - Molila sam andjele
    5. Severina - Alcatraz
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Aleksandra Radović - Petak - Mojih 50
    2. 25. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 25. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 25. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Aleksandra Radović - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Pogačice sa sirom Pogačice sa sirom

    Odličan izbor za doručak.

    Domaće orasnice Domaće orasnice

    Ukusna poslastica.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Zdravlje
    Hrana bogata Cinkom Hrana bogata Cinkom

    Cink je mineral koji ima mnogostruke benefite po organizam, ukoliko se plavilno i redovno unosi.

    Zdrav napitak za početak dana Zdrav napitak za početak dana

    Započnite dan zdravim napitkom koji može poboljšati vaš imunitet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.76 117.58 118.40
    CHF 111.62 112.41 113.19
    USD 104.00 104.73 105.46
  • Povezani članci
  • Đuveč

    Ukusan ručak za celu porodicu.




    30-08-2018 | 15:13 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: BIgstockphoto- svry

     

    Sastojci:

    - 600 g krompira
    - 100-150 g pirinča
    - 3 paradajza
    - 2 paprike
    - 100 g šargarepe
    - 1 glavica crnog luka
    - 2 čena belog luka
    - 1 supena kašika peršunovog lista
    - so, biljni začin, biber,
    - 1 dl ulja
    - 1 povrtna kocka
    - 6-7 dl vode

    Priprema: Povrće očistiti i oprati. Krompir i paradajz iseći na šnite, šargarepu na kolutove, paprike na sitnije komade. Crni luk iseći na rebarca, a beli luk protisnuti kroz presu. Peršunov list iseckati sitno. Pirinač dobro oprati. U vodu staviti povrtnu kocku i pustiti da provri, da se kocka istopi. U većoj posudi povrće, pirinač, peršunov list i začine izmešati, pa izručiti u podmazanu vatrostalnu posudu, tepsiju ili šerpu, koja može u rernu. Preliti uljem i sa 2/3 povrtnog temeljca. Poklopiti i peći 35 minuta na 200-220 C. Nakon toga skinuti poklopac ili foliju, proveriti da li su pirinač i povrće omekšali i ako treba, doliti još tečnosti, da đuveč ne bude suv, smanjiti temperaturu na 180 C, pa ga zapeći oko 10 minuta.

  • Pročitajte i...
    Pogačice sa sirom Pogačice sa sirom

    Odličan izbor za doručak.

    Krem teleća čorba Krem teleća čorba

    Čorba je nezaobilazni deo vikend ručka.

    Pohovani riblji fileti Pohovani riblji fileti

    Ukusni riblji fileti uz odgovarajući prilog mogu biti ukusan i obilan obrok.

    Rižoto sa povrćem Rižoto sa povrćem

    Ukusano jelo koje se lako priprema. Može se jesti samostalno ili kao prilog.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: