-
Poslednjih 5 pesama
- Doris Dragović - Jedini
- Sergej Ćetković - Pola moga svijeta
- Ana Stanić - Molila sam andjele
- Bijelo dugme - Na Zadnjem Sedistu Moga Auta
- Aleksandra Radović - Čuvam te
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir čorba sa pečurkama
Ako ste ljubitelj krompir čorbe probajte ovu interesantniju verziju sa pečurkama, koje tradicionalnom jelu daju posebnu aromu.
Kokos kuglof
Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...
-
Zdravlje
Kako odrediti najbolje vreme za spavanje?
Idealno vreme za spavanje u zavisnosti od vašeg ustaljenog buđenja Količina sna koja vam je potrebna menja se tokom života. Zato vaš uzrast može pomoći u određivanju tačnog vremena odlaska na spavanje, kako biste se probudili odmorni i spremni za dnevne obaveze.
Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu
Hrana je gorivo za telo i um, ali ne deluje svaka isto: dok one bogate šećerom izazivaju brzi skok i još brži pad energije, postoje namirnice koje pružaju postojan osećaj budnosti i snage. Neke od njih sadrže blagu dozu kofeina uz dodatne hranljive koristi, dok druge telu obezbeđuju prirodnu energiju i pomažu ćelijama da je efikasnije koriste.
-
-
Putovanja
Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu
Kada planirate svoje sledeće evropsko putovanje, šta vam prvo pada na pamet? Spektakularne obale, povoljna i ukusna hrana, ulice sa kaldrmom prepune galerija i vinskih barova? Sve su to odlični razlozi za put, ali ima nešto još lepše, osećaj dobrodošlice. Jer, budimo iskreni, ništa ne može da se meri s onim trenutkom kad zalutate u usku uličicu, uđete u mali bar i završite večer u razgovoru s meštanima do zatvaranja.
Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve
Pariz, Berlin i Prag su već dobro poznate destinacije, ali prema izboru čitalaca magazina Condé Nast Traveller, najbolji grad za posetu u Evropi 2025. godine je - Valeta, glavni grad Malte.
-
Preporučujemo
Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove
I pored redovnog čišćenja i korišćenja savremenih sredstava, sitne čestice prašine brzo se ponovo skupljaju na raznim površinama u domu. Zbog toga se mnogi oslanjaju na jednu staru, ali izuzetno delotvornu tehniku čišćenja – tradicionalni kineski način mokrog brisanja podova.
Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok?
Pitanje koliko dugo smrznuta hrana ostaje bezbedna za konzumaciju često zbunjuje mnoge. Dr Deina Figure nedavno je u videu na Instagramu objasnila šta zapravo znači kada u zamrzivaču pronađemo namirnice kojima je istekao rok.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.72 125.60 126.47 USD 100.52 101.23 101.93
-
Domaći sladoled od lešnika
Napravite domaći sladoled od lešnika koji možete jesti zasebno ili dodatak ice kafi.
18-07-2016 | 13:25 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/chiociolla
Sastojci:
- 300 g pečenih mlevenih lešnika
- 1 l mleka
- 6 žumanaca
- 200 g čokolade
- 130 g šećera
- 250 ml slatke pavlake
- dva vanilina šećera
- dve kašike gustinaPriprema: Prokuvati lešnike sa mlekom i ostaviti da prenoći u frižideru. Mleko procediti. U šerpi umutiti žumanca, gustin, šećer i vanilu. Mleko zagrejati do tačke ključanja i uz stalno mešanje sipajti ga u smesu sa jajima. Kad se zgusne, skloniti sa vatre, dodajte kockice čokolade i izmešati da se sve lepo sjedini. Ostaviti u zamrzivaču dva sata, a zatim dodati slatku pavlaku, sve umutiti mikserom i vratiti u zamrzivač barem na šest sati.
-
Pročitajte i...
Domaći sladoled od lešnika
Mnogima je sladoled od lešnika omiljena letnja poslastica, a svi smo svesni da pravi, domaći sladoled i onaj industrijski nikako ne mogu da se porede.
-
Komentari
Komentara: 1
Postavi komentar:
20-07-2016 | 08:46MEDO MEDAN kaze:
Odlično mmm...sa ovim recptima, sočnim slikama ma uljepšali ste mi jutro...MMM baš sve što volim ..:-)
Odgovori