-
Poslednjih 5 pesama
- Sergej Ćetković - Nisu mi dali da te volim
- Bijelo dugme - Na Zadnjem Sedistu Moga Auta
- Sara Jo - Mahovina
- Van Gogh - Andjele Moj Brate
- Vlado Georgiev - Do svitanja
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Zeleni smoothie: Čaša zdravlja!
Tokom proleća u ponudi je dostupno dosta svežeg voća i povrća, a ovaj period iskoristite da u vaš jelovnik uvrstite ukusne, hranljive i zdrave napitke.
Vežbe istezanja za bolje držanje
Ovaj desetominutni trening vam može pomoći da se oslobodite tenzije u predelu vrata i ramena, poboljšate držanje i smanjite bol u leđima.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Za urednu radnu površinu kuhinje
Radnu ploču u vašoj kuhinji poželjno je uvek održavati čistom i dezinfikovanom, a prilikom njenog uređenja, možete uvesti neke od dekorativnih elemanata koji će je učiniti preglednom, praktičnom i lepog izgleda.
Neka zamiriše na proleće!
Ljubitelji osveživača za dom, proleće mogu osetiti u svojoj kući i pre njegovog datumskog dolaska pomoću neodoljivih osveživača napravljenih u domaćoj radinosti.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.47 117.29 118.11 CHF 116.81 117.63 118.46 USD 106.81 107.56 108.31
-
Domaći potaž od pečuraka
Ukusan potaž koji se lako priprema.
13-06-2022 | 14:40 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Nadianb
Sastojci:
- pakovanje šampinjona
- 1 luk
- 1 krompir
- 1 šargarepa
- 1,5 l vode
- so, biber
- 3 supene kašike kisele pavlake
- 1 kašika oštrog brašna
- svež pešunPriprema: Pečurke narendati. Na malo ulja pržiti sitno seckani luk. Nakon par minuta dodati brašno, promešati, pa zaliti vodom. Promešati pa dodati pečurke, šargarepu i krompir. Začiniti po želji, solju i biberom i kuvati na laganoj vatri dok povrće ne omekša. Kada povrće omekša usitniti sve mikserom. Dodati kiselu pavlaku i posuti iseckanim peršunom i krutonima.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: