-
Poslednjih 5 pesama
- Zdravko Čolić - Madjarica
- Nina Badrić - Ja Jos Uvijek Imam Istu Zelju
- Djavoli - Bambina
- Aleksandra Kovač - Da te volim
- Trio rio - Dodji u 5 do 5
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Prirodno sredstvo za ispiranje usta
Pored upotrebe paste i konca za zube, zarad adekvatnog održavanja oralne higijene poželjno je korišćenje sredstva za ispiranje usta, koje daje dodatnu svežinu, pomaže boljem čišćenju četkici nedostpunim mestima i sprečava razvijanje nepoželjih bakterija koje mogu uticati na neprijatan zadah.
Sok od cvekle: Čaša zdravlja
Prirodan sok od cvekle daće brojne pogodnosti kada je reč o celokupnom zdravlju organizma. Cvekla je vrlo plemenita biljka koja pozitivno utiče na mnoge segmente našeg tela.
-
Putovanja
Putovanje kolima kao nezaboravna avantura
Ukoliko ste avanturističkog duha putovanje kolima, obilazak cele jedne regije ili nekoliko gradova može biti iskustvo za pamćenje.
Solun: Grad nepresušne energije
Ukoliko vas put navede u Grčku, iskoristite priliku da posetite Solun, drugi po veličini grad posle Atine, te jednu od najznačajnijih luka Balkana.
-
Preporučujemo
Očistite srebrno posuđe pomoću sode bikarbone
Ukoliko u svom domu posedujete srebrni set za ručavanje ili pribor za jelo, evo na koji način ga možete očistiti i vratiti mu pređašnji sjaj.
Sveća i esencijalna ulja za zaštitu od insekata
Prolećni i letnji period omogućavaju duži boravak napolju, ali i prisustvo različitih insekata. Napravite prirodnu zaštitu koju možete postaviti unutar svog doma, na terasi ili u dvorištu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.57 117.40 118.22 CHF 116.20 117.02 117.84 USD 111.61 112.39 113.18
-
Domaći potaž od pečuraka
Ukusan potaž koji se lako priprema.
13-06-2022 | 14:40 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Nadianb
Sastojci:
- pakovanje šampinjona
- 1 luk
- 1 krompir
- 1 šargarepa
- 1,5 l vode
- so, biber
- 3 supene kašike kisele pavlake
- 1 kašika oštrog brašna
- svež pešunPriprema: Pečurke narendati. Na malo ulja pržiti sitno seckani luk. Nakon par minuta dodati brašno, promešati, pa zaliti vodom. Promešati pa dodati pečurke, šargarepu i krompir. Začiniti po želji, solju i biberom i kuvati na laganoj vatri dok povrće ne omekša. Kada povrće omekša usitniti sve mikserom. Dodati kiselu pavlaku i posuti iseckanim peršunom i krutonima.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: