-
Poslednjih 5 pesama
- Toše Proeski - Ako me pogledaš u oči
- Vlado Georgiev - Šta bi prijatelji moji
- Neki To Vole Vruće - California
- Nina Badrić - Volim Te, Volim
- Djordje Balašević - Devojka sa čardaš nogama
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.50 117.32 118.14 CHF 117.75 118.58 119.41 USD 108.54 109.31 110.07
-
Domaći potaž od cvekle
Napravite ukusan potaž od cvekle.
31-03-2022 | 15:08 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- Tatiana Yashina
Sastojci:
- 3 srednje cvekle
- 1 luk
- 1 krompir
- 1,5 l vode
- so, biber
- 2 kašike kisele pavlake
- 1 kašika oštrog brašna
- 50 gr očišćenih semenkiž
- krutoni
Priprema: Cveklu očistiti i narendati. Na malo ulja pržiti sitno seckani luk. Nakon par minuta dodati brašno, promešati, pa zaliti vodom. Promešati pa dodati usitnjenu cveklu i krompir. Začiniti po želji, solju i biberom i kuvati na laganoj vatri dok povrće ne omekša. Kada povrće omekša usitniti sve mikserom. Dodati kiselu pavlaku i posuti očiščenim semenkama. Služiti uz krutone. -
Pročitajte i...
Pašteta od pečuraka
Napravite ukusnu paštetu od pečuraka i konzumirajte je kao doručak ili hladno predjelo.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: