-
Poslednjih 5 pesama
- Sergej Ćetković - Ne zaboravi
- Zabranjeno Pušenje - Djevojcice kojima mirise koza
- Gibonni - Libar
- Kiki Lesendrić - Te noci smo se potukli zbog nje
- K2 - Ajmo u zivot
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Pravilan način sedenja
Ukoliko vaša profesija podrazumeva dugo sedenje za računarom, ili generalno dosta vremena provodite u sedećem položaju, pored vežbi istezanja ili laganog hoda, veoma je važan i pravilan način sedenja, odnosno postavljanja tela u adekvatan položaj.
Zdrav tanjir: Izbalansirajte unos namirnica
Ukoliko polažete pažnju na količinski i sadržajni unos hrane na dnevnom nivou, možete isprobati tehniku tzv. zdravog tanjira.
-
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Trik za domaćinstvo: Evo kako možete očistiti odvod od sudopere
Odvod od sudopere preventivno je poželjno očistiti s vremena na vreme, kako ne bi došlo do zapušavanja.
Očistite drveni pribor pomoću soli i limuna
Ukoliko u vašem domaćinstvu koristite drveni pribor za jelo i pripremu hrane, znajte da mu je pored regularnog pranja potrebna i adekvatna nega i dezinfekcija.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.51 117.33 118.16 CHF 116.56 117.38 118.20 USD 106.78 107.53 108.28
-
Domaći Čupavci
U vikendu pred nama, napravite desert za celu porodicu.
14-10-2022 | 12:27 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-robdthebaker
Sastojci:
- 4 jaja
- 10 kašika šećera
- 12 kašika ulja
- 1dl mleka
- 16 kašika brašna
- 1 prašak za pecivo
- 1,5dl mleka
- 100gr čokolade za kuvanje
- 150gr margarina
- 100gr kokosovog brašna
Priprema: Umutiti jaja, šećer, mleko, ulje, brašno i prašak za pecivo. Smesu sipati u četvrtast pleh srednje veličine i peći na 180 stepeni. Pečen biskvit ostaviti da se malo prohladi, pa ga iseći na kocke. Margarin i mleko sipati u šerpu i staviti na šporet. Kad se margarin rastopi, dodati čokoladu i kuvati dok ne provri. Ohlađeni isečeni biskvit uvaljati u ovaj preliv, pa u kokosovo brašno i ostaviti da se stegne. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: