-
Poslednjih 5 pesama
- Van Gogh - Neko te ima nocas
- Željko Joksimović - Zaboravljaš
- Idoli - Cokolada
- Boris Rezak - Gospodska Ulica
- Neno Belan - Rijeka snova
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Salata sa tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji
Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.45 117.27 118.09 CHF 119.97 120.81 121.66 USD 108.54 109.30 110.07
-
Domaći čorbast pasulj
Čorbast pasulj odličan je izbor ručka.
17-05-2023 | 14:54 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Tatsianka
Sastojci:
- 500 gr pasulja po želji
- 500 gr suvih rebara
- 2 šargarepe
- 2 glavice crnog luka
- 3 čena belog luka
- 2 lista lovora
- kašika aleve paprike
- kašika brašna
- so, biber, suvi začin
- uljePriprema: Pasulj potopiti i ostaviti da prenoći. Sutradan procediti, isprati, naliti voodm i staviti na šporet da provri. Kuvati 5-10 minuta. Za to vreme pripremiti crni, luk, šargarepu, suva rebra. Pasulj procediti, naliti novu vruću vodu i ubaciti iseckane sastojke. Kuvati sat vremena, dodati lovorov list i začine. Na dve kašike ulja propržiti alevu papriku i brašno i zapržiti pasulj. Prokuvati još 10-ak minuta.
-
Pročitajte i...
Salata sa tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: