-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Joksimović - Žena za sva vremena
- EKV - Par godina za nas
- Moby Dick - Ljubomoran
- Haustor - Moja prva ljubav
- Oliver Dragojević - Tko sam ja da ti sudim
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Zdravlje
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?
Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.
-
-
Putovanja
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine
Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!
-
Preporučujemo
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru
Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.37 117.19 118.01 CHF 124.22 125.10 125.97 USD 102.31 103.04 103.76
-
Domaće tulumbe
Napravite idealan slatki zalogaj za vikend pred nama.
03-04-2018 | 11:20 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Devrim PINAR
Sastojci:- 0.5 litra mleka
- 0.5 l vode
- 6 kašika ulja
- so
- 1 kesica praška za pecivo
- 450 g brašna
- 4 jaja
Za preliv:
- 700 g šećera
- 0.5 litra vode
- 2 limuna
Priprema: Prokuvati mleko, vodu, 6 kašika ulja i so, pa u to dodati brašno pomešano sa pecivom. Zamesiti testo srednje tvrdoće. Ostaviti ga da se ohladi pa u njega dodati umućena jaja. Pripremljenim testom puniti spric za tulumbe. Pripremljene tulumbe pržiti u vrelom ulju. Rešetkastom kašikom vaditi porumenele tulumbe, ređati ih u odgovarajuću posudu i preko ohlađenih preliti sirup. Preliv: Šećer i vodu staviti da se ušpinuje pa u to dodati sok od limuna. Vrelim sirupom preliti ohlađene tulumbe i ostaviti ih da se natope. -
Pročitajte i...
Recept za sočne tulumbe
ti. Savršene su za posebne prilike, slave ili kada želite da obradujete goste nečim slatkim i neodoljivim. Iako priprema može delovati zahtevno, uz ovaj recept, uspeh je zagarantovan!
Prolećni kolač sa jagodama!
Sunčani dani su stigli i vreme je da počnemo maksimalno da uživamo u njima. Zato obradujte sebe laganim kolačem sa jagodama, a za dodatni ugođaj ovaj desert upotpunite svežim ceđenim sokom od istog voća...
Krem torta sa bananama i malinama
Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...
Fenomenalna baklava sa orasima
Neodoljiva poslastica bogatog ukusa i raskošne arome, koja vraća uspomene na detinjstvo
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: