-
Poslednjih 5 pesama
- Crvena jabuka - Ne govori više
- Valentino - U vrelini noci
- Djordje Balašević - Stih na asfaltu
- Karolina Gočeva - Srescemo se opet
- Oliver Mandić - Zbog tebe bih tucao kamen
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Čizkejk za početnike
Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
-
Zdravlje
Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje!
Maline sadrže malo ugljenih hidrata, a bogate su vlaknima, što ih čini odličnim izborom za većinu ljudi. Njihove zdravstvene prednosti su brojne, a kako sezona kratko traje, bila bi šteta ne iskoristiti je.
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
-
-
Putovanja
Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače!
Putovanja na koncerte i muzičke festivale – poznata kao gig-tripping – već neko vreme su jedan od izraženijih trendova u turizmu. Predviđa se da će tržište „muzičkog turizma“ do 2030. godine dostići vrednost od gotovo 263 milijarde dolara.
Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!
Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.
-
Preporučujemo
Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan
Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.
Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!
Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.40 117.22 118.04 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 100.90 101.61 102.32
-
Domaća moka
Ulepšajte ovaj kišni dan neodoljivom moka kafom.
22-08-2016 | 12:00 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-badmanproduction
Sastojci:
- 4 kašike domaće kafe
- 4 dl vode
- 4 dl mleka
- 100 g bele čokolade
- 2 dl slatke pavlake
- 40 g čokolade za kuvanjePriprema: U veću džezvu sipati vodu i sačekati da provri. Zatim dodati crnu kafu, promešati i sačekati da se podigne pena. Skloniti sa ringle, ostaviti da se slegne talog, a potom je procediti. U proceđenu kafu dodati belu čokoladu i mešati dok se ne otopi. Pripremljenu mešavinu rasporediti u 4 veće staklene čaše. Potom u svaku čašu sipati 1 dl mleka. Slatku pavlaku umutiti u čvrst šlag i dodati u čaše. Možete staviti čokoladni toping ili narendati čokoladu.
-
Pročitajte i...
Čizkejk za početnike
Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
Kokos rolat
Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.
Pita sa višnjama
Na pijaci možemo već da pronađemo sveže višnje, a one su zapravo najbolje za pripremu tradicionalne poslastice koju svi obožavamo...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: