-
Poslednjih 5 pesama
- Djordje Balašević - Devojka sa čardaš nogama
- Oliver Dragojević - Pred tvojim vratima
- Galija - Digni ruku
- Alka i Željko - Ako odeš
- Boris Rezak - Andjeo
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Salata sa junetinom!
Salate su idealan prolećni obrok – lagane, sveže i pune ukusa. A uz dodatak junetine, dobijate kompletan obrok koji će prijati i ljubiteljima mesa.
Ljuti pileći štapići
Ako ste ljubitelj pikantnih zalogaja, ovi ljuti pileći štapići u korici od čili čipsa, susama i kornfleksa biće pun pogodak!
-
Zdravlje
Vežbe koje postaju prioritet u zrelim godinama
Istraživanja koja se sprovode poslednjih decinija ukazuju da je fizička aktivnost značajna tokom celog života. Posebno je važno da u nekim ozbiljnijim godinama ne odustanemo od fizičke aktivnosti, a pojedine vežbe donose značajne benefite.
Sedam glavnih koristi od šetnje nakon obroka
Nakon obilnog večernjeg obroka, čak i najblaži oblik fizičke aktivnosti može delovati kao poslednja stvar na svetu koju biste želeli da radite. Ipak, ispostavlja se da šetnja posle jela donosi brojne koristi.
-
-
Putovanja
Ovo su najpovoljnije evropske destinacije za letovanje u 2025. godini
Popularna platforma Which objavila je listu najjeftinijih all-inclusive destinacija za leto 2025. godine. Na ovom prestižnom spisku našlo se deset lokacija koje obećavaju sjajan odmor po povoljnim cenama. Ove destinacije idealne su za one koji žele da uživaju u suncu, luksuzu i opuštanju, bez brige o dodatnim troškovima.
Evropski grad koji prednjači po zdravlju i blagostanju: 2.712 sunčanih sati godišnje!
Prema istraživanju platforme za rezervaciju putovanja Omio, evropski grad koji nudi najbolje uslove za zdravlje i blagostanje svojih stanovnika i posetilaca je — Madrid. Analizom 17 različitih faktora, Madrid je zauzeo prvo mesto sa ukupnom ocenom 78,62 od mogućih 100 poena.
-
Preporučujemo
Jednostavan trik za uklanjanje mrlja od trave bez oštećenja odeće
Kako je stiglo lepo vreme, svi smo željni da više vremena provodimo napolju. Bilo da organizujemo piknike, igramo se na travnjaku ili jednostavno uživamo u prirodi, sunce nas mami da budemo aktivni. I dok uživamo u svim tim trenucima, mrlje od trave često postanu neizbežan pratilac naših omiljenih aktivnosti.
Ostali ste bez praška za pecivo? Ne paničite, postoje adekvatne zamene
Svi posežemo za praškom pecivo kada pripremamo kiflice, proju, čak i uštipke sa mesom... Ipak, imajte na umu da postoje adekvatne zamene za prašak za pecivo, što posebno može da vam znači kada vam nije pri ruci ili vas mrzi da idete do prodavnice.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.40 117.22 118.05 CHF 124.66 125.54 126.41 USD 103.66 104.39 105.13
-
Dani Južnog Jadrana u Sent Andrei
Restoran Sent Andrea tradicionalno u ovo doba godine organizuje gastronomsku manifestaciju Dani Južnog Jadrana. U periodu od 9. februara do 11. marta sa zemunske obale Dunava širiće se morska atmosfera, a gosti ovog restorana će moći da uživaju u odabranim specijalitetima pripremljenim od sveže morske ribe i plodova mora, koji će svakodnevno stizati iz jadranskih ribarskih mreža.
08-02-2018 | 14:05 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Naxi media, Željka Dimić
Na meniju "Sent Andree", će se naći sveži ulovi, koje će po tradicionalnim receptima pripremati vrhunski kuvari sa primorja i kuvari "Sent Andree" specijalizovani za pripremu morske ribe i plodova mora.U zavisnosti od ribarske sreće, tokom ovog jedinstvenog festivala morskih specijeliteta, uz zvuke mediteranske muzike gosti restorana „Sent Andrea“ imaće retku priliku da svakodnevno probaju najcenjenije vrste jadranske ribe: San Piera, zubaca, brancina, oradu, kernju, škarpinu, pagara, gofa, licu..., koje su tokom istog jutra, samo nekoliko sati pre nego što će se naći u njihovim tanjirima, ulovili ribari s juga Crne Gore. Pored divlje morske ribe u ponudi ce biti i škampi, gambori, hobotnice i bogata selekcija morskih školjki.
– Pravi poznavaoci nepogrešivo osete razliku između gajene ribe i autentičnih, dragocenih ulova iz jadranskih dubina, ali i fine nijanse u ukusima koje zavise od njene svežine i načina pripreme. Za njih, ali i sve one koji žele da upoznaju ovu kod nas veoma retku gastronomsku ponudu, ovo je jedinstvena prilika da dožive autentično iskustvo. Sa našim kolegama sa primorja smo kreirali festivalski meni i pripremaćemo gratiniranu ribu, ribu u soli, na žaru, pečenu na ćumuru, brodet od četiri vrste ribe, bistru supu od grdobe, i raznovrsne specijalitete od plodova mora po dobro čuvanim receptima, dok će se u kotliću svakodnevno pripremati čorba od morske ribe po receptu starih jadranskih ribara...- , kaže šef kuhinje restorana "Sent Andrea".
Gastronomskom ugođaju će doprineti topla atmosfera, mediteranska muzika, specijalne festivalske cene kao i promotivna ponuda vina.
-
Pročitajte i...
Dani Južnog Jadrana: Uživanje u morskim specijalitetima
Renomirani restoran Sent Andrea i ove godine organizuje gastronomsku manifestaciju Dani Južnog Jadrana u periodu od 11. februara do 12. marta.
Dani Južnog Jadrana: Raj za ljubitelje mediteranske kuhinje
Renomirani restoran Sent Andrea i ove godine organizuje gastronomsku manifestaciju Dani Južnog Jadrana u periodu od 19. februara do 20. marta.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: