-
Poslednjih 5 pesama
- Massimo Savic - Samo Jedan Dan
- Milan Bujakovic - Storia
- Piloti - Neverna si
- Oliver Dragojević - Teško te zaboravljam
- Oliver Mandić - Ljuljaj me nežno
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Pileća krilca u sosu
Jelo koje deca, ali i odrasli obožavaju. Takođe, krilca u sosu mogu da budu i savršena grickalica, ako u ovom periodu okupljate društvo i pratite sportska dešavanja...
-
Zdravlje
Uz pomoć 5 esencijalnih nutrijenata unapredite zdravlje štitne žlezde!
Prema rečima nutricionistkinje Lovneet Batre, „Uravnotežena i raznovrsna ishrana od ključnog je značaja za pravilno funkcionisanje i održavanje zdravlja štitne žlezde.“
Kako da unesete dovoljno proteina bez puno truda?
Ako često potežete za užinom, a ništa vas ne zasiti na duže, možda vam nedostaje proteina. Protein je esencijalni makronutrijent koji obezbeđuje aminokiseline potrebne za obnovu mišićnog tkiva, varenje i brojne druge funkcije organizma. Osim što „pokriva“ osnovne potrebe tela, protein duže održava sitost i pomaže da se izbegnu nagli padovi energije tokom dana.
-
-
Putovanja
Ovo su najbolji gradovi za presedanja
Nema boljeg osećaja nego kada pronađete povoljan let do destinacije o kojoj ste dugo maštali. Ipak, takve ponude često imaju „caku“ - dugačko presedanje. No, pauza između letova ne mora nužno da znači sate provedene u besciljnom lutanju aerodromskim terminalom u potrazi za pristojnom kafom. Naprotiv, može da postane dragoceni deo vašeg putovanja.
Nezaboravna Valeta: Pet stvari koje morate doživeti na Malti
Valeta je idealna destinacija za svakog putnika, jer pruža raznovrsna iskustva koja odražavaju njenu živopisnu kulturu.
-
Preporučujemo
Pametno čišćenje: Nekoliko lakih zadataka za uštedu vremena tokom cele godine!
Lako je zapustiti čišćenje, preskočite jednu nedelju i posao odjednom postane ogroman, a vi ne znate odakle da počnete. Da biste izbegli veliko generalno spremanje kasnije, posvetite se ovim često zanemarenim mestima već danas. Početak nove sezone idealan je trenutak za osveženje doma, pa krenite odmah...
Kako brže i lakše ispeglati odeću uz pomoć jednostavnog trika?
Peglanje je za mnoge jedan od najzamornijih kućnih poslova, oduzima vreme, traži strpljenje, a često se dešava da i posle dužeg peglanja odeća ne izgleda savršeno ravno. Ipak, postoji trik koji može značajno da olakša ovaj posao, a to je aluminijumska folija.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.23 125.11 125.98 USD 99.37 100.07 100.77
-
Dani Južnog Jadrana: Raj za ljubitelje mediteranske kuhinje
Renomirani restoran Sent Andrea i ove godine organizuje gastronomsku manifestaciju Dani Južnog Jadrana u periodu od 19. februara do 20. marta.
18-02-2016 | 10:49 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-HLPhoto
Tom prilikom sa zemunske obale Dunava širiće se morska atmosfera, a gosti ovog restorana će moći da uživaju u odabranim specijalitetima pripremljenim od divlje morske ribe i plodova mora, koji će svakodnevno stizati iz jadranskih ribarskih mreža. Na meniju "Sent Andree", će se naći sveži ulovi, koje će po tradicionalnim receptima pripremati vrhunski kuvari sa primorja i kuvari "Sent Andree" specijalizovani za pripremu morske ribe i plodova mora.
U zavisnosti od ribarske sreće, tokom ovog jedinstvenog festivala morskih specijeliteta, uz zvuke mediteranske muzike gosti restorana "Sent Andrea" imaće retku priliku da svakodnevno probaju najcenjenije vrste jadranske ribe: San Piera, zubaca, brancina, oradu, kernju, škarpinu, pagara, gofa, licu..., koje su tokom istog jutra, samo nekoliko sati pre nego što će se naći u njihovim tanjirima, ulovili ribari s juga Crne Gore. Pored divlje morske ribe u ponudi ce biti i škampi, gambori, hobotnice i bogata selekcija morskih školjki.
– Pravi poznavaoci nepogrešivo osete razliku između gajene ribe i autentičnih, dragocenih ulova iz jadranskih dubina, ali i fine nijanse u ukusima koje zavise od njene svežine i načina pripreme. Za njih, ali i sve one koji žele da upoznaju ovu kod nas veoma retku gastronomsku ponudu, ovo je jedinstvena prilika da dožive autentično iskustvo. Sa našim kolegama sa primorja smo kreirali festivalski meni i pripremaćemo gratiniranu ribu, ribu u soli, ribu na žaru, ribu cepanu na pola i pečenu na ćumuru, brodet od četiri vrste ribe, bistru supu od grdobe, i raznovrsne specijalitete od plodova mora po dobro čuvanim receptima, dok će se u kotliću svakodnevno pripremati čorba od morske ribe po receptu starih jadranskih ribara..... - , kaže šef kuhinje restorana "Sent Andrea" Miloš Gutić.
Gastronomskom ugođaju će doprineti mediteranska muzika, specijalne festivalske cene kao i promotivna ponuda vina sa sunčanih obronaka Bokokotorskog zaliva vinarije Savina.
-
Pročitajte i...
24Kitchen Piknik u Bašti: Bogata gastronomska ponuda uz sjajan muzički program
Prvi vikend u septembru donosi pravu poslasticu za sve ljubitelje prirode, dobre muzike i ukusnih zalogaja! Manifestacija 24Kitchen Piknik u Bašti po treći put održaće se 2. i 3. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac.
24Kitchen Piknik u Bašti: Vikend za uživanje u vrhunskoj hrani i koncertima u prirodi!
Prvi vikend u septembru donosi pravu poslasticu za sve ljubitelje prirode, dobre muzike i ukusnih zalogaja! Manifestacija 24Kitchen Piknik u Bašti po treći put održaće se 2. i 3. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac.
Magični varijete u mts Dvorani
Spektakularni „Magični varijete“ biće održan 26. marta u mts Dvorani. U okviru ove specifične forme mađioničarskog nastupa koja će se u Srbiji, Beogradu, ali i na sceni mts Dvorane odigrati prvi put, nastupiće akrobate, iluzionisti, žongleri i mađioničari iz celog sveta, donoseći Beograđanima pravo osveženje iz sveta magije i obećavajući pravi spektakl, u kakvom do sada nisu imali prilike da uživaju.
Magija je tu: Zimska bajka je zvanično počela
U četvrtak, 15. decembra na Savski park Beograda na vodi spustila se praznična magija i zvanično je otvorena Zimska bajka! Predstoji čitav mesec prazničnog raspoloženja i čarobne zimske atmosfere koja će zagrejati srca posetilaca u predstojećim hladnim danima.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: