Slušate: Muzički mix

Pesma: Prljavo Kazalište - Tu noć kad si se udavala

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Prljavo Kazalište - Tu noć kad si se udavala
    2. Dino Merlin - Krive Karte
    3. Osvajači - Mozda nebo zna
    4. Boris Novković - Elois
    5. Aerodrom - Digni me visoko
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Boris Pingovic - Petak - Mojih 50
    2. 1. jun - 1 - Dodir noći
    3. 1. jun - 2 - Dodir noći
    4. 1. jun - 3 - Dodir noći
    5. Boris Pingović - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Salata sa tunjevinom Salata sa tunjevinom

    Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.

    Smoothie od jagoda Smoothie od jagoda

    Napravite osvežavajući smoothie od jagoda.

  • Zdravlje
    Aromatična voda za početak dana Aromatična voda za početak dana

    Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.

    Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku

    Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.

  • Putovanja
    Venecija: Grad mostova Venecija: Grad mostova

    Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...

    Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi

    Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.

  • Preporučujemo
    Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji

    Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.

    Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima

    Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.45 117.27 118.09
    CHF 119.51 120.35 121.20
    USD 108.18 108.94 109.70
  • Povezani članci
  • Ćufte u sosu

    Ukoliko ne znate šta biste spremali danas za ručak, evo predloga.




    01-08-2017 | 13:36 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-minadezhda

     

    Sastojci:

    - 400 g mlevenog mesa
    - kriška starog hleba (srednje debljine)
    - so, biber
    - 2-3 čena belog luka
    - kašičica aleve paprike
    - 1/2 veze seckanog peršuna
    - jaje
    - malo ulja (za prženje ćufti)
    Sos:
    - 2 kašike ulja
    - kašika brašna
    - 1/2 l kuvanog paradajza
    - 2,5 dl vode
    - kašičica soli
    - šećer

    Priprema: Natopite parče hleba (samo sredinu) u vodu, odmah izvadite i rukom ocedite. U posudu stavite mleveno meso i sjedinite s oceđenim hlebom. Očistite 2-3 čena belog luka, sitno iseckajte i pomešajte s mesom i hlebom, pa dodajte ostale začine (so, biber, alevu papriku, peršun). Na kraju stavite jaje i izmešajte da se masa poveže. Vlažnim rukama pravite ćuftice i pržite ih na kašiki ulja. Okrećite ih sa svih strana i pecite 5-10 minuta. Kad dobiju koricu, spremne su za kuvanje. Dok se ćuftice prže, napravite hladnu zapršku od ulja, brašna, paradajza i vode. Količina zavisi od toga koliko gust sos želite, pa mere iz recepta možete i da promenite. Stavite da se kuva, sve vreme mešajte, i kad provri, ubacite pripremljene ćufte, posolite i stavite šećer (najmanje na vrh noža a najviše kašičicu). Na laganoj vatri sve kuvajte oko sat i po vremena.

  • Pročitajte i...
    Rižoto sa tikvicama, pečurkama i parmezanom Rižoto sa tikvicama, pečurkama i parmezanom

    Ukusan obrok koji se brzo i lako priprema.

    Pohovani kačkavalj Pohovani kačkavalj

    Ukoliko ste ljubitelj kačkavalja, napravite ga u pohovanoj varijanti i servirajte uz salatu i pomfrit.

    Domaći čorbast pasulj Domaći čorbast pasulj

    Čorbast pasulj odličan je izbor ručka.

    Uskršnje pečenje Uskršnje pečenje

    Napravite ukusno uskršnje pečenje.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: