-
Poslednjih 5 pesama
- Tap 011 - Sto dana u mesecu
- Aerodrom - Obicna ljubavna pesma
- Petar Grašo - Ako Te Pitaju
- Djordje Balašević - Devojka sa čardaš nogama
- Ana Stanić - Molila sam andjele
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Proja sa šampinjonima
Ako vam je dosadila klasična proja isprobajte ovaj recept. Verujemo da će se mnogi vas oduševiti, posebno ako ste ljubitelji šampinjona.
-
Zdravlje
Sušenje veša u zatvorenom prostoru nosi potencijalne rizike po zdravlje!
Sušenje veša napolju proteklih meseci nije bila uobičajena praksa, što zbog vetra, što zbog niskih temperatura.... Ali, da li je sušenje veša u zatvorenom prostoru zaista dobro rešenje?
Započnite dan na pravi način: Pet koraka za bolji krvni pritisak
Visok krvni pritisak, poznat i kao hipertenzija, tihi je ubica koji pogađa više od milijardu ljudi širom sveta. Ako se ne kontroliše, može povećati rizik od srčanog i moždanog udara, bolesti bubrega i srčane insuficijencije. Srećom, hipertenzija nije neizbežna. Krvni pritisak se često može držati pod kontrolom jednostavnim promenama načina života, a neke od njih možete primeniti čim se probudite.
-
-
Putovanja
Pet država u svetu koje nemaju aerodrome: Kako funkcioniše njihov saobraćaj?
Iako su aerodromi simboli ekonomskog i društvenog razvoja, postoje zemlje u kojima jednostavno nema prostora za njihovu izgradnju. Avio-saobraćaj nudi prednosti koje drugi vidovi prevoza ne mogu u potpunosti da zamene – brzinu, udaljenost i povezanost sa svetom. Zato je retkost pronaći državu bez aerodroma, ali ipak postoji nekoliko takvih primera.
Vijetnam je trenutno najpopularnija spa destinacija na svetu
Prema godišnjem izveštaju o spa trendovima, Google pretrage povezane sa spa odmorima najviše su porasle upravo u ovoj jugoistočnoazijskoj zemlji.
-
Preporučujemo
Saveti stručnjaka: Evo koliko bi često trebalo da peremo posteljinu!
Pranje posteljine zavisi od nekoliko faktora. Prvi je osnovna higijena – ako vam je stalo do nje, pratićete ih redovno. Drugi zavisi od toga koliko često delite krevet sa nekim. Treći se odnosi na to da li ste mladi student. U tom slučaju higijena vam možda nije prva na listi prioriteta, a trebalo bi da bude.
Održavanje dušeka: Koliko često treba da ih usisavamo?
Verovatno redovno usisavate podove i nameštaj, ali postoji jedan deo doma koji mnogi često zanemaruju – dušek. Iako na prvi pogled deluje čist, on može biti pravo leglo prašine, alergena i grinja, što može negativno uticati na kvalitet vazduha i vaš san. Zato je važno da ga redovno održavate i usisavate, kako biste smanjili nakupljanje nečistoća i poboljšali higijenu spavaće sobe.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.25 117.07 117.89 CHF 123.71 124.58 125.45 USD 112.81 113.60 114.40
-
Creme Brule
Napravite Creme Brule lako i brzo i iznenadite prijatelje ovom poslasticom.
18-06-2015 | 12:15 | Autor/Izvor: Naxi media-Minjinakuhinjica
Foto: Bigstockphoto/ ivanmateev
Sastojci:
- 380 ml slatke pavlake
- 5 žumanaca
- 30 g šećera
- 1 kašičica ekstrakta vanile
- šećer za karamel
Priprema: Zagrejte slatku pavlaku, aki pripazite da ne provri. Rernu ugrejte na 170°C. U posudi umutite žumanca i šećer pa im polako, neprestano mešajući, dodajte pavlaku. Smesu ulijte u posudice u kojima ćete peći krem, a zatim ih stavite u duboki pleh. Potom do polovine visine pleha ulijte vrelu vodu i sve stavite u rernu. Pecite otprilike 30 do 40 min, dok se krem ne stvrdne. Pustite je da se ohladi do sobne temperature, a zatim je preko noći stavite u frižider. Neposredno pre posluživanja po vrhu krema pospite po kašičicu šećera i karamelizujte ga. (Izvor: minjinakuhinjica) -
Pročitajte i...
Savršen recept za Pavlovu tortu
Ova elegantna i raskošna poslastica savršen je izbor za Dan zaljubljenih, a kako nam se bliži ovaj praznik evo sjajne prilike da uživamo u njoj.
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se dok je hladno vreme i uživajte...
Zimska torta sa pomorandžama
Divna, kremasta torta, čiji ukus posebno dolazi do izražaja u hladnim, zimskim danima...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: