-
Poslednjih 5 pesama
- Aleksandra Radović - Proslo Me Je
- Crvena jabuka - Svidja Mi Se Ova Stvar
- Djordje Balašević - Ljerka (Korzo)
- Prljavo Kazalište - Ne zovi mama doktora
- Nina Badrić - Takvi kao ti
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Salata sa junetinom!
Salate su idealan prolećni obrok – lagane, sveže i pune ukusa. A uz dodatak junetine, dobijate kompletan obrok koji će prijati i ljubiteljima mesa.
Ljuti pileći štapići
Ako ste ljubitelj pikantnih zalogaja, ovi ljuti pileći štapići u korici od čili čipsa, susama i kornfleksa biće pun pogodak!
-
Zdravlje
Vežbe koje postaju prioritet u zrelim godinama
Istraživanja koja se sprovode poslednjih decinija ukazuju da je fizička aktivnost značajna tokom celog života. Posebno je važno da u nekim ozbiljnijim godinama ne odustanemo od fizičke aktivnosti, a pojedine vežbe donose značajne benefite.
Sedam glavnih koristi od šetnje nakon obroka
Nakon obilnog večernjeg obroka, čak i najblaži oblik fizičke aktivnosti može delovati kao poslednja stvar na svetu koju biste želeli da radite. Ipak, ispostavlja se da šetnja posle jela donosi brojne koristi.
-
Putovanja
Ovo su najpovoljnije evropske destinacije za letovanje u 2025. godini
Popularna platforma Which objavila je listu najjeftinijih all-inclusive destinacija za leto 2025. godine. Na ovom prestižnom spisku našlo se deset lokacija koje obećavaju sjajan odmor po povoljnim cenama. Ove destinacije idealne su za one koji žele da uživaju u suncu, luksuzu i opuštanju, bez brige o dodatnim troškovima.
Evropski grad koji prednjači po zdravlju i blagostanju: 2.712 sunčanih sati godišnje!
Prema istraživanju platforme za rezervaciju putovanja Omio, evropski grad koji nudi najbolje uslove za zdravlje i blagostanje svojih stanovnika i posetilaca je — Madrid. Analizom 17 različitih faktora, Madrid je zauzeo prvo mesto sa ukupnom ocenom 78,62 od mogućih 100 poena.
-
Preporučujemo
Jednostavan trik za uklanjanje mrlja od trave bez oštećenja odeće
Kako je stiglo lepo vreme, svi smo željni da više vremena provodimo napolju. Bilo da organizujemo piknike, igramo se na travnjaku ili jednostavno uživamo u prirodi, sunce nas mami da budemo aktivni. I dok uživamo u svim tim trenucima, mrlje od trave često postanu neizbežan pratilac naših omiljenih aktivnosti.
Ostali ste bez praška za pecivo? Ne paničite, postoje adekvatne zamene
Svi posežemo za praškom pecivo kada pripremamo kiflice, proju, čak i uštipke sa mesom... Ipak, imajte na umu da postoje adekvatne zamene za prašak za pecivo, što posebno može da vam znači kada vam nije pri ruci ili vas mrzi da idete do prodavnice.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.40 117.22 118.05 CHF 124.66 125.54 126.41 USD 103.66 104.39 105.13
-
Čorbast pasulj
Ukusno domaće jelo.
16-11-2021 | 20:09 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-IngridHS
Sastojci:
- 500 gr pasulja po želji
- 500 gr dimljenh suvih svinjeskih rebara
- dve glavice crnog luka
- jedna veća šargarepa
- 4 čena belog luka
- 2 lovorova lista
- nekoliko zrna bibera
- aleva začinska paprika
- suvi začini
- 50ml ulja
- kašika pšeničnog brašna
- 1 kašika crvene začinske paprikePriprema: Pasulj potopiti u vodi da prenoći. Sautradan procediti, naliti vodu i ostaviti da proključa. Procediti, naliti novu vrelu vodu. Crni luk iseckati, rebra oprati pa dodati u pasulj, šargarepu iseckati na kružiće i ubaciti očišćen beli luk, kao i lovorov list. Sačekati da provri, pa smanjiti temperaturu da krčka. Ostaviti da se kuva naredna 2-3 sata. Na kraju, napraviti zapršku od 50ml ulja, jedne kašike pšeničnog brašna i jedne kašike crvene začinske paprike. Preliti preko pasulja, promešati, probati i po potrebi dosoliti.
-
Pročitajte i...
Taste Atlas lista: Ovo su četiri najukusnija doručka u Srbiji!
Portal Taste Atlas je verovatno jedan od najpopularnijih gastronomskih portala na svetu. Ovaj sajt je doprineo promociji kuhinja, specijaliteta i restorana širom sveta, a čini se i da Taste Atlas ozbiljno ceni gastronomsku ponudu u Srbiji, s obzirom na to da nas je smestio na dvadeseto mesto najboljih kuhinja sveta.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: