-
Poslednjih 5 pesama
- Osvajači - S' kim cekas dan
- Boris Novković - Ne kuni se
- Dejan Cukić - Kao Ti
- Leb i Sol - Cukni Vo Drvo
- Nina Badrić - Ceznja
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoŠarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
ZdravljeSaveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizora
Stručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
Poboljšajte funkciju štitne žlezde dodavanjem 5 esencijalnih nutrijenata vašoj ishraniPrema rečima nutricionistkinje Lovneet Batre, „Uravnotežena ishrana je važna za održavanje zdravih funkcija štitne žlezde“.
-
PutovanjaKoje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mesto
Nedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
Lista "najspokojnijih destinacija" koje možete da posetiteBritanska osiguravajuća kuća MoneySuperMarket formirala je listu najmirnijih gradova na svetu tako što je kreirala "indeks mira" za otkrivanje destinacija sa najviše i najmanje opuštajućih mesta.
-
PreporučujemoBlistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trika
Održavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
Pirinač u kupatilu: Neobičan trik za višestruku koristVećina ljudi drži pirinač u kuhinji, ali da li ste znali da ga držanje u kupatilu može biti iznenađujuće korisno?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 118.72 119.56 120.39 USD 107.50 108.26 109.02
-
Čorbast pasulj
Ukusno domaće jelo.
16-11-2021 | 20:09 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-IngridHS
Sastojci:
- 500 gr pasulja po želji
- 500 gr dimljenh suvih svinjeskih rebara
- dve glavice crnog luka
- jedna veća šargarepa
- 4 čena belog luka
- 2 lovorova lista
- nekoliko zrna bibera
- aleva začinska paprika
- suvi začini
- 50ml ulja
- kašika pšeničnog brašna
- 1 kašika crvene začinske paprikePriprema: Pasulj potopiti u vodi da prenoći. Sautradan procediti, naliti vodu i ostaviti da proključa. Procediti, naliti novu vrelu vodu. Crni luk iseckati, rebra oprati pa dodati u pasulj, šargarepu iseckati na kružiće i ubaciti očišćen beli luk, kao i lovorov list. Sačekati da provri, pa smanjiti temperaturu da krčka. Ostaviti da se kuva naredna 2-3 sata. Na kraju, napraviti zapršku od 50ml ulja, jedne kašike pšeničnog brašna i jedne kašike crvene začinske paprike. Preliti preko pasulja, promešati, probati i po potrebi dosoliti.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: