-
Poslednjih 5 pesama
- Parni Valjak - Ponovo
- Atomsko Sklonište - Treba Imat Dusu
- Tony Cetinski - Blago onom ko te ima
- Željko Samardžić - Andjele moj
- Bajaga - 220 u voltima
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Napravite domaći kikiriki puter za samo pet minuta
Donosimo vam recept za domaći kikiriki puter koji se veoma jednostavno priprema.
-
Zdravlje
Savet psihologa: Evo kako da zaustavite napad panike uz pomoć limuna
Napadi panike pogađaju milione ljudi, uključujući čak i one koji se ne suočavaju sa mentalnim zdravstvenim problemima.
Ovo su zdravstveni problemi koji češće pogađaju žene, a o kojima se malo priča
O nekim zdravstvenim stanjima i problemima se malo i nerado govori.
-
-
Putovanja
Tri najbolja evropska grada za jesenje putovanje
Jesen je vreme kada Evropa blista, a gradovi širom kontinenta pripremaju se za doček putnika koji žele da dožive čaroliju ovog godišnjeg doba.
Planirate put u Veneciju? Možda ćete morati da platite kartu za ulaz u grad
Venecija razmatra da uvede posebne karte za ulazak u grad, a cilj je kontrola turizma.
-
Preporučujemo
Većina ljudi pogrešno čisti dasku za sečenje: Kuvar savetuje kako to da uradite na pravi način
Ako ne očistite pravilno drvenu dasku ona može da postane ležište bakterija.
Rešite se moljaca uz pomoć jeftinog i jednostavnog trika
Insekti u domu mogu da vam naprave haos, a mnogima stvaraju stres i nelagodu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.03 CHF 121.54 122.40 123.25 USD 109.40 110.17 110.94
-
Čorba od karfiola
Ukoliko ste ljubitelj jela od povrća, čorba od karfiola može biti deo vašeg glavnog obroka.
25-05-2023 | 10:35 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- Rawlik
Sastojci:
- 500 gr karfiola
- 2 šargerepe
- jedan crni luk
- jedan čen belog luka
- suvi začin
- 2dl pavlake za kuvanje
- kašike gustina
- so, biber, uljePriprema: Na ulju propržuti luk i šargarepu, pa dodati 2l vode. Kada provri, dodati iseckan karfiol i kuvati 30 minuta. Začiniti. Pavlaku za kuvanje pomešati sa gustinom i preliti čorbu. Kuvati još 5 minuta. Služiti toplo i po želji dodati krutone.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: