-
Poslednjih 5 pesama
- Zana - Mladicu moj
- Parni Valjak - Zastave
- Denis & Denis - Oaza snova
- Željko Joksimović - Devojka
- Prljavo Kazalište - Marina
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
Preporučujemo
Posluženje za kreativce
Napravite neodoljivo posluženje, bilo da dočekujete ili idete u goste. Tanjir sa namirnicama poređanim u obliku jelke ili neodoljiv kapreze venac daće svakoj trpezi poseban praznični izgled.
Praznična dekoracija stola
Obogatite vašu prazničnu trpezu detaljima koji će ulepšati celokupnu atmosferu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.51 117.33 118.15 CHF 116.95 117.77 118.60 USD 106.93 107.68 108.43
-
Čokoladni makaronsi
Pripremite ukusne čokoladne makaronse!
09-10-2015 | 15:50 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Tachjang
Sastojci:
- 100 g sitno mlevenog badema,
- 125 g šećera u prahu,
- 1 kašika kako praha,
- 2 srednja belanca,
- 50 g čokolade,
- 2 kašike mleka
Priprema:
Rernu zagrejte na 160 stepeni. Pomešajte mlevene bademe, šećer u prahu i kakao. Mikserom umutite belanca da dobijete sneg, pa to dodajte suvoj mešavini i mežno pomešajte. Trebalo bi da dobijete uejdnačeno svetlobraon masu. Pomoću kese za šlag, na papir za pečenje istisnite krugove od oko 3 centimetra. Ostavite da makarunsiostoje 15 minuta na sobnoj temperaturi, pa pecite 15-20 minuta. Dve polovine spajajte filom od čokolade koju ste istopili sa dve kašike mleka. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: