Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Gibonni - Mirakul

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Gibonni - Mirakul
    2. Djavoli - Ona nikog nema
    3. Marija Šerifović - Molitva
    4. Dejan Cukić - Letnje kise
    5. Tutti Frutti Band - Ti me izludjuješ
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Vanja Bulić - Petak - Mojih 50
    2. 24. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 24. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 24. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Vanja Bulić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Pileća čorba Pileća čorba

    Ukusna pileća čorba okrepiće vaš organizam.

    Pečene jabuke Pečene jabuke

    Spoj cimeta i jabuke daće savršenu jesenju poslasticu.

  • Delta city
  • Kuća
    Sezonsko odlaganje garderobe Sezonsko odlaganje garderobe

    Promenom godišnjih doba, dolazi i do promena u našem garderoberu, što zahteva reorganizaciju garderobe. Ukoliko pripadate onom delu populacije koji ne drži svu garderobu na jednom mestu, već je sezonski odlaže, donosimo vam nekoliko saveta kako da olakšate sebi, ovaj, neretko, zahtevan posao.

    Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije

    Ukoliko želite da manji prostor vizualno učinite prostranijim, obratite pažnju na ove elemente, koje primenjuju i eksperti u uređenju enterijera.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.77 117.59 118.42
    CHF 108.06 108.82 109.58
    USD 100.35 101.06 101.77
  • Povezani članci
  • Čokoladni išleri

    Napravite neodoljive čokoladne išlere.




    15-05-2017 | 14:29 | Autor/Izvor: Naxi media-torteikolaci

    Foto: Bigstockphoto- STUDIO.eListing

     

    Sastojci:

    Za testo:
    – 400 g margarina
    – 400 g šećera
    – 4 jajeta
    – 2 kašike kakaoa
    – 1 prašak za pecivo
    – 850 g brašna
    Za fil:
    – 750 ml mleka
    – 200 g šećera
    – 150 gustina
    – 250 g margarina
    Za dekoraciju:
    – 100 g čokolade
    – 1 kašika masti

    Priprema: Testo: Ostaviti margarin da omekne, pa ga ulupati sa šećerom. Dodavati jedno po jedno jaje, kako i brašno pomešano s praškom za pecivo. Rukama umesiti glatko testo, uviti u streč foliju i ostaviti da odmori u frižideru oko 30 minuta. Ohlađeno testo razviti oklagijom na debljinu prsta pa okruglom modlicom vaditi krugove i ređati u pleh postavljen pek-papirom. Peći u rerni na 180°C oko 8 minuta. Fil: U šerpu sipati šećer i 500 ml mleka te zagrevati dok ne provri. Ostatak mleka razmutiti sa gustinom, a zatim zakuvati u ključalo mleko. Mešati dok se ne zgusne, te ostaviti da se prohladi. Margarin ulupati mikserom i sjediniti s ohlađenim kremom. Ohlađene išlere spajati pripremljenim filom. Čokoladu rastopiti na pari s malo masti. Jednu polovinu išlera umakati u čokoladu, ređati na tacnu za serviranje.

  • Pročitajte i...
    Pečene jabuke Pečene jabuke

    Spoj cimeta i jabuke daće savršenu jesenju poslasticu.

    Domaća pita od bundeve Domaća pita od bundeve

    Ukusna poslastica koja slavi dolazak jeseni.

    Rolat sa bananom Domaći rolat sa bananom

    Lagan i ukusan desert, kao slatki zalogaj za svaku priliku.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: