-
Poslednjih 5 pesama
- Bajaga - Ti se ljubiš na tako dobar način
- Bajaga - Iza nas
- Zdravko Čolić - Produži dalje
- Zdravko Čolić - Sačuvaj me Bože njene ljubavi
- Azra - Balkan
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoPunjeni aromatični paradajz
Sjajan jesenji recept koji retko spremamo, a uopšte nije komplikovan. Isprobajte ovo jedinstveno jelo već danas.
Savršene pogačice sa čvarcimaNapravite ove izuzetno ukusne pogačice i oduševite porodicu i prijatelje.
-
ZdravljeKako poboljšati zdravlje creva?
Zdravlje creva je od suštinskog značaja za celokupno zdravlje organizma, uključujući i zdravlje srca. Nutricionistkinja Viktorija Tejlor razgovara sa stručnjakom za zdravlje creva, dr Megan Rosi.
Hrana bogata melatoninom za bolji san i zdravlje mitohondrijaMitohondrij je ćelijska organela eukariotskih ćelija koja služi kao izvor energije i troši se s godinama, zbog čega mnogi stručnjaci preporučuju optimizaciju njegove funkcije nutritivno bogatom hranom, postom, vežbanjem i dodacima ishrani.
-
PutovanjaObjavljena je lista evropskih plaža na kojima je najmanja gužva!
Veliki broj ljudi koji preferira mir i tišinu na odmoru bira septembar kao idealan period za letovanje. Ako posebno volite mirne plaže na kojima nema gužve, onda je ovo tekst za vas.
Ovo su najbolja mesta za gledanje zalaska Sunca u EvropiStručnjaci za automobile na LeaseCar.uk otkrili su devet sjajnih lokacija širom Evrope za posmatranje zalaska sunca. Zato, ako se odlučite za novu avanturu, obavezno posetite neko od ovih mesta i uživajte.
-
PreporučujemoJednostavan trik koji će sprečiti krompir da brzo proklija
Krompir je osnovna namirnica koju najveći broj nas konzumira više puta sedmično. Kako bismo osigurali da nam ova namirnica uvek bude dostupna, često skladištimo veće količine krompira i dešava se da nam zbog toga proklija.
Trikovi za meke peškire: Izbegnite greške pri pranjuNovi peškiri su obično izuzetno mekani, ali nakon nekoliko pranja mogu postati grubi i neprijatni za upotrebu. Iako se često preporučuju trikovi poput dodavanja belog sirćeta, sode bikarbone ili omekšivača, postoji još jedan faktor koji može doprineti stvrdnjavanju vaših peškira.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.19 117.01 117.83 CHF 124.04 124.92 125.79 USD 104.48 105.22 105.95
-
Čokoladni išleri
Išleri su pravo čokoladno zadovoljstvo za sve sladokusce.
16-12-2014 | 16:36 | Autor/Izvor: Naxi media-Coolinarka
Foto: Bigstockphoto/STUDIO.eListing
Sastojci:
Za 60-70 išlera
- 180 g maslaca
- 100 g secera
- 1 žumance
- 100 g mlevenih oraha
- 200 g brašna
Fil
- 140 g maslaca
- 140 g šećera u prahu
- 140 g čokolade
- 1 jaje
- 1 belance
Glazura
- 100 g čokolade
- 3 kašike ulja
Priprema: Mutiti penasto maslac, šećer i žumance, dodati mlevene orahe i na kraju brašno. Zamesiti testo i ostaviti da odstoji na hladnom 30 minuta. Rastanjiti koru i modlicom prečnika 3,5 cm iseći krugove. Ređati na pleh obložen masnim papirom i peći u prethodno zagrejanoj pećnici 12 minuta na 180 C. U međuvremenu pripremiti fil: umutiti penasto maslac, šećer i žumance, dodati rastopljenu čokoladu i penu od 2 belanceta. Sve lepo izmešati. Fil staviti u dresir kesu sa zvezdastim nastavkom i na ohlađene keksiće istisnuti po malo u obliku spirale ( na 60-65 keksica). Za čokoladnu glazuru rastopiti na tihoj vatri čokoladu i ulje, pa preostale keksice umakati u čokoladu i odmah stavljati preko filovanih kolačića ili preliti čokoladom samo sa jedne strane. (Izvor: Coolinarka) -
Pročitajte i...Savršena torta sa keksom i malinama
Za srećan polazak u školu pripremite deci ovu fantastičnu, kremastu tortu koju će obožavati cela porodica.
Čuvene knedle sa šljivamaPredstavljamo starinski recept za poslasticu koja nikada neće izaći iz mode.
Domaći sladoled od lešnikaMnogima je sladoled od lešnika omiljena letnja poslastica, a svi smo svesni da pravi, domaći sladoled i onaj industrijski nikako ne mogu da se porede.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: