Slušate: Dodir noći

Pesma: Toše Proeski - Čija si

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Toše Proeski - Čija si
    2. Leontina - Crno pa se ne vidi
    3. Petar Grašo - Moje Zlato
    4. Nina Badrić - Carobno Jutro
    5. Željko Joksimović - Lud i ponosan
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Vanja Bulić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 23. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 23. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 23. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Vanja Bulić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Pečene jabuke Pečene jabuke

    Spoj cimeta i jabuke daće savršenu jesenju poslasticu.

    Domaća pita od bundeve Domaća pita od bundeve

    Ukusna poslastica koja slavi dolazak jeseni.

  • Delta city
  • Kuća
    Sezonsko odlaganje garderobe Sezonsko odlaganje garderobe

    Promenom godišnjih doba, dolazi i do promena u našem garderoberu, što zahteva reorganizaciju garderobe. Ukoliko pripadate onom delu populacije koji ne drži svu garderobu na jednom mestu, već je sezonski odlaže, donosimo vam nekoliko saveta kako da olakšate sebi, ovaj, neretko, zahtevan posao.

    Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije

    Ukoliko želite da manji prostor vizualno učinite prostranijim, obratite pažnju na ove elemente, koje primenjuju i eksperti u uređenju enterijera.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.76 117.58 118.41
    CHF 108.46 109.23 109.99
    USD 100.16 100.87 101.58
  • Povezani članci
  • Čokoladna torta sa narandžom

    Spoj čokolade i narandže oduševiće vaša čula.




    01-06-2016 | 14:10 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Alex_Ugalek


    Sastojci:

    Biskvit:
    - 4 kašike šećera
    - 1 vanilin šećer
    - 200 g margarina
    - 1 narandža
    - aroma naranče
    - 100 g čokolade za kuvanje
    - 1 prašak za pecivo
    - 4 kašike brašna
    - 5 kašika mlevenih oraha
    - 4 jaja
    Fil:
    - 500 ml slatke pavlake
    - 300 g čokolade za kuvanje

    Priprema: Penasto umutiti 4 belanca. Odvojeno umutiti žumanca, šećer i vanilin šećer. Mutiti dok se ne dobije čvrsta smesa, zatim u to dodati prethodno omekšali margarin i otopljenu čokoladu, narendanu koru narandže, sok ceđene narandže i orahe, pa na kraju dodatin brašno i prašak za pecivo. Aromu naranče nakapati po želji. Dodati penu od belanaca lagano mešajući. Peći u plehu (20x35cm) ili u kalupu za torte (20-26 cm) na 180°C oko 30 min. Fil: Pavlaku zagrejati na ringli, potom dodavati izlomljenu čokoladu i mešati dok ne proključa.
    Skinuti s vatre i nastaviti sa mešanjem dok se smesa potpuno ne ujednači, odnosno čokolada ne otopi. Dodati aromu narandže po želji. Pustiti da se fil prohladi uz mešanje. Preliti preko još toplog biskvita. Totru je potrebno staviti u frižider kako bi se fil potpuno očvrsnuo. Možete i otopiti čokoladu i preliti površinu torte, ali i ukrasiti narandžom.

  • Pročitajte i...
    Pečene jabuke Pečene jabuke

    Spoj cimeta i jabuke daće savršenu jesenju poslasticu.

    Rolat sa bananom Domaći rolat sa bananom

    Lagan i ukusan desert, kao slatki zalogaj za svaku priliku.

    Desert u čaši Desert u čaši

    Desert koji će vas osvežiti.

    Domaće oblande Domaće oblande

    Ukusan kolač koji se lako priprema, a sjajno ide uz kafu ili osvežavajuće piće.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: