Slušate: Mojih 50

Pesma: Jelena Tomašević - Kosava

Mojih 50
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Jelena Tomašević - Kosava
    2. Idoli - Ona To Zna
    3. Haustor - Sejn
    4. Tap 011 - Sto dana u mesecu
    5. Neki To Vole Vruće - Kakva noć
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. septembar - 1 - Dodir noći
    2. 25. septembar - 2 - Dodir noći
    3. 25. septembar - 3 - Dodir noći
    4. Vanja Bulić - Petak - Mojih 50
    5. 24. septembar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Domaći ajvar Domaći ajvar

    Priprema zimnice je u punom jeku, a mnoga domaćinstva ovaj perio godine ne mogu ni zamisliti bez ajvara. Pripremite ga u domaćoj radinosti.

    Pileća čorba Pileća čorba

    Ukusna pileća čorba okrepiće vaš organizam.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Kuća
    Sezonsko odlaganje garderobe Sezonsko odlaganje garderobe

    Promenom godišnjih doba, dolazi i do promena u našem garderoberu, što zahteva reorganizaciju garderobe. Ukoliko pripadate onom delu populacije koji ne drži svu garderobu na jednom mestu, već je sezonski odlaže, donosimo vam nekoliko saveta kako da olakšate sebi, ovaj, neretko, zahtevan posao.

    Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije

    Ukoliko želite da manji prostor vizualno učinite prostranijim, obratite pažnju na ove elemente, koje primenjuju i eksperti u uređenju enterijera.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.77 117.59 118.42
    CHF 108.06 108.82 109.58
    USD 100.35 101.06 101.77
  • Povezani članci
  • Čokoladna torta sa jagodama

    Neodoljiva na pogled i prvi zalogaj.




    07-07-2016 | 14:17 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-merc67

     

    Biskvit:
    - 6 jaja
    - 6 kašika šećera
    - 4 kašike brašna
    - 2 kašike kakao
    - 1 pecivo
    - 100 g otopljene čokolade
    - 3 kašike mleka
    Fil:
    - 1/2 litre mleka
    - 5 kašika brašna
    - 150 g šećera
    - 2 vanil šećera
    - 150 g putera
    1/2 kg jagoda
    Glazura:
    - 4 dl slatke pavlake
    - 200 g čokolade za kuvanje

    Priprema: Umuti penasto jaja sa šećerom pa dodati prosejani kakao, brašno, pecivo, čokoladu i mleko i sve lagano pomešati. Smesu izliti u okrugli kalup i peći na 175 stepeni oko 30 min. Pečeni biskvit izvaditi iz kalupa i kada se ohladi preseći na pola kako bi se napravile 2 kore. Za Fil: Brašno, vanilin šećer razmuti u malo mleka da nema grudvica, a ostatak mleka neka proključa sa šećerom. Dodati smesu od brašna i skuvati. Smesu pokriti tankom folijom i dobro ohladiti. Dobro ohlađen fil izmiksati sa puterom. Jagode očistiti i iseći na četvrtine. Tortu filovati tako što se stavi jedna kora, koja se premaže polovinom fila. Poređati gusto četvrtine jagoda, pa premazati ostatak fila. Pokriti drugom korom. Oko torte staviti oblik od kalupa da bi se mogla istresti glazura. Za glazuru ugrejati pavlaku i staviti čokoladu, isečenu na kockice, te je otopiti u pavlaci. Preliti tortu i ostaviti na hlađenje najmanje 24 sata.

  • Pročitajte i...
    Pečene jabuke Pečene jabuke

    Spoj cimeta i jabuke daće savršenu jesenju poslasticu.

    Domaća pita od bundeve Domaća pita od bundeve

    Ukusna poslastica koja slavi dolazak jeseni.

    Rolat sa bananom Domaći rolat sa bananom

    Lagan i ukusan desert, kao slatki zalogaj za svaku priliku.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: