-
Poslednjih 5 pesama
- Valentino - Bez tebe
- Aleksandra Radović - Mali Peh
- Tap 011 - Reka
- Prljavo Kazalište - Sve je lako kad si mlad
- Tijana Bogicevic - Krila Od Dima
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Napravite domaći kikiriki puter za samo pet minuta
Donosimo vam recept za domaći kikiriki puter koji se veoma jednostavno priprema.
-
Zdravlje
Savet psihologa: Evo kako da zaustavite napad panike uz pomoć limuna
Napadi panike pogađaju milione ljudi, uključujući čak i one koji se ne suočavaju sa mentalnim zdravstvenim problemima.
Ovo su zdravstveni problemi koji češće pogađaju žene, a o kojima se malo priča
O nekim zdravstvenim stanjima i problemima se malo i nerado govori.
-
-
Putovanja
Tri najbolja evropska grada za jesenje putovanje
Jesen je vreme kada Evropa blista, a gradovi širom kontinenta pripremaju se za doček putnika koji žele da dožive čaroliju ovog godišnjeg doba.
Planirate put u Veneciju? Možda ćete morati da platite kartu za ulaz u grad
Venecija razmatra da uvede posebne karte za ulazak u grad, a cilj je kontrola turizma.
-
Preporučujemo
Većina ljudi pogrešno čisti dasku za sečenje: Kuvar savetuje kako to da uradite na pravi način
Ako ne očistite pravilno drvenu dasku ona može da postane ležište bakterija.
Rešite se moljaca uz pomoć jeftinog i jednostavnog trika
Insekti u domu mogu da vam naprave haos, a mnogima stvaraju stres i nelagodu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.03 CHF 121.54 122.40 123.25 USD 109.40 110.17 110.94
-
Caprese salata
Ukoliko ste ljubitelj italijanske kuhinje, verujemo da vam je poznata ova salata. Idealan letnji obrok.
16-07-2021 | 12:38 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Fleur-k
Sastojci:
- bosiljak
- sveža nana
- 2 veća paradajza
- 150 gr mocarele
- maslinovo ulje, so, biber po želji
- balsamiko sirće
Priprema: Paradajz iseći na kolutiće, mocarelu takođe. U tanjiru, naizmenično ređati mocarelu i paradajz. Na pojedinim mestima dodati bosiljak i listiće sveže nane koji će dati lepši izgled i aromu. Blago preliti maslinovim uljem ili balsamikom. So i biber dodati po želji. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: