-
Poslednjih 5 pesama
- Moby Dick - Ljubomoran
- Sandi Cenov - Ostat Cu Gospodin
- Rodja Raicevic - U Tebe Sam Zaljubljen
- Aleksandra Radović - Bivši dragi
- Parni Valjak - Uhvati Ritam
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Musaka sa pire krompirom
Musaka je mnogima od nas jedno od omiljenijih jela. Ako volite sočniju varijantu musake, pripremite je sa pire krompirom. Po želji, na kraju možete je posuti starim sirom ili trapistom za dodatni šmek.
Starinski kolač sa šljivama
Mirisan, mekan i jednostavan, ovaj kolač sa šljivama savršen je za popodnevnu kafu, posebno kada padaju kiše i jedva čekamo da se opustimo u svojoj kući, pročitamo nešto ili pogledamo omiljenu seriju...
-
Zdravlje
Nova istraživanja: Kako maslinovo ulje štiti mozak?
Veliko istraživanje, predstavljeno na sastanku Američkog društva za ishranu u Bostonu, otkrilo je da su učesnici koji su konzumirali više od pola kašike maslinovog ulja dnevno smanjili rizik od smrti usled demencije za 28 procenata u poređenju sa onima koji nikada ili retko koriste maslinovo ulje.
Pet svakodnevnih navika u kuhinji koje vas nesvesno udaljavaju od zdrave ishrane
Male promene u načinu pripreme hrane mogu značajno poboljšati nutritivnu vrednost vaših obroka.
-
-
Putovanja
Dvadeset najsrećnijih gradova na svetu u 2025. prema mišljenju lokalnog stanovništva
Novinari magazina Time Out pitali su više od 18.000 stanovnika gradova koliko ih njihov grad čini srećnim, a evo šta su oni odgovorili.
Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu
Kada planirate svoje sledeće evropsko putovanje, šta vam prvo pada na pamet? Spektakularne obale, povoljna i ukusna hrana, ulice sa kaldrmom prepune galerija i vinskih barova? Sve su to odlični razlozi za put, ali ima nešto još lepše, osećaj dobrodošlice. Jer, budimo iskreni, ništa ne može da se meri s onim trenutkom kad zalutate u usku uličicu, uđete u mali bar i završite večer u razgovoru s meštanima do zatvaranja.
-
Preporučujemo
Koliko dugo mleko zaista može da traje? Evo pravog odgovora
Vreme je da jednom zauvek razrešimo dilemu: koliko dugo mleko zaista može da stoji? Neki tvrde da je bezbedno i nekoliko dana nakon isteka roka, dok drugi smatraju da ga treba baciti čim ga otvorite. Pa, gde je istina?
Kako sprečiti kondenzaciju na prozorima i pojavu buđi uz pomoć sode bikarbone?
Dolaskom hladnijih dana, mnogi primete kapljice vode koje se nakupljaju na prozorima klasičan znak kondenzacije. Ovaj problem najčešće se javlja od kraja septembra do aprila, kada je razlika između spoljne i unutrašnje temperature najveća, a vazduh u zatvorenom prostoru previše vlažan.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 125.02 125.91 126.79 USD 100.36 101.07 101.77
-
Brza torta
Ovaj osvežvajući desert brzo se priprema i jako osvežava.
12-05-2017 | 16:00 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Yastremska
Sastojci:
- 5 kiselih pavlaka
- 2 velike kutije piškota
- 10 kašika šećera
- 2 kašike meda
- 1 kesica vanilin-šećera
- malo ruma
- 500 g voća (jagoda, malina, kivija, višanja)
- šlag
Priprema: Poređajte piškote u pleh. Pre nego ih položite umočite ih u sok od limuna ili mleko. Umutite kašikom pavlaku, med, vanilin-šećer i šećer, pa ovim kremom prelijte voće. U pavlaku, ako želite da krem bude čvršći, dodajte istopljeni žele. Ohladite 2-3 sata kolač u frižideru, pa ga prekrijte umućenim šlagom, pa ukrasite voćem, listićima badema ili rendanom čokoladom. -
Pročitajte i...
Fantastični lešnik mafini!
Ljubiteljima mafina posebno će se dopasti fantastična kombinacija lešnika i čokalade. Ako imate dovoljno vremena probajte da pripremite ovaj slatkiš već danas.
Lagana torta sa jagodama
Sezona jagoda relativno kratko traje, a kako gotovo da nema osobe koja ne voli ovo voće, bila bi prava šteta da propustimo pripremu deserta koja uključuje sveže jagode...
Fantastične badem kuglice
Ako volite slatkiše, ali želite da uvedete zdravije navike u ishranu, odlučite se za prirodne, sirove i jednostavne deserte. Oni su jednako ukusni kao industrijski slatkiši, ali bez viška šećera.
Ukusna torta sa kupinama
Stiže nam proleće i pravo je vreme da zimske čokoladne torte zamenimo laganijim voćnim tortama. Kako još nije sezona kupina, imajte na umu da će zamrznute podjednako biti ukusne.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: