-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Joksimović - Žena za sva vremena
- Massimo - Mali Krug
- Riblja čorba - Lutka sa naslovne strane
- Babe - Ko me ter'o
- Boris Rezak - Andjeo
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoŠarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
ZdravljeSaveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizora
Stručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
Poboljšajte funkciju štitne žlezde dodavanjem 5 esencijalnih nutrijenata vašoj ishraniPrema rečima nutricionistkinje Lovneet Batre, „Uravnotežena ishrana je važna za održavanje zdravih funkcija štitne žlezde“.
-
PutovanjaKoje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mesto
Nedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
Lista "najspokojnijih destinacija" koje možete da posetiteBritanska osiguravajuća kuća MoneySuperMarket formirala je listu najmirnijih gradova na svetu tako što je kreirala "indeks mira" za otkrivanje destinacija sa najviše i najmanje opuštajućih mesta.
-
PreporučujemoBlistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trika
Održavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
Pirinač u kupatilu: Neobičan trik za višestruku koristVećina ljudi drži pirinač u kuhinji, ali da li ste znali da ga držanje u kupatilu može biti iznenađujuće korisno?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 118.72 119.56 120.39 USD 107.50 108.26 109.02
-
Brusketi sa pršutom
Ukoliko nemate ideju šta biste mogli da spremite za doručak, večeru ili posluženje gostima, u pomoć pristižu brusketi.
12-11-2020 | 14:38 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- beats
Sastojci:
- stari francuski hleb,
- maslinovo ulje,
- nekoliko listova svežeg bosiljka,
- beli luk,
- čeri čaradajz
- so i biber po ukusu dva paradajza,
- mocarela
- 100 gr pršute
- crne maslinePriprema: Zagrejati rernu na 180-200 stepeni. Iseći hleb na tanje kriške. Poređati hleb na tepsiju obloženu papirom za pečenje i peći ga oko 10 minuta. Dok se hleb peče mogu se pripremiti ostali sastojci za bruskete. Oljuštiti nekoliko čena belog luka. Vruć, prepečen hleb natrljati belim lukom. Luk se ne sećka i ne stavlja na bruskete, već se ceo čen luka koristi za premazivanje, kako bi ostala aroma. Dok se hleb peče, iseckati paradajz i masline, mocarelu. Sastojke poređati na hleb, preliti maslinovim uljem i ukrasiti bosiljkom po želji.
-
Pročitajte i...Šarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
Humus sa avokadomLagan i ukusan, ovaj prilog možete da poslužite uz običan čips, ali i uz vrhunsku ribu i biftek.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: