Brusketi sa feta sirom

Ukusno posluženje ukoliko očekujete goste.

09-12-2022

|

12:32

|

Autor / Izvor: Naxi media

Sastojci:

- baget
- maslinovo ulje
- čen belog luka
- čeri čaradajz
- 100 gr feta sira
- crne masline
- crni luk
- bosiljak
- so, biber


Priprema: Zagrejati rernu na 180-200 stepeni. Iseći hleb na kriške. Poređati hleb na tepsiju obloženu papirom za pečenje, premazati maslinovim uljem i ostaviti 5 minuta da se peče. Oljuštiti čen belog luka, pa vruć, prepečen hleb natrljati belim lukom. Luk se koristi samo za premazivanje, kako bi ostala aroma. Čeri paradajz iseckati, masline, feta sir, crni luk i bosiljak usitniti. Sve pomešati, začini i dobijenu smesu namazati na hleb. Po želji, posuti sa malo zapečenog susama. Služiti toplo.