-
Poslednjih 5 pesama
- Oliver Dragojević - Moja tajna ljubavi
- Tanja Banjanin - Ja činim sve
- Oktobar 1864 - Nadji me
- Prljavo Kazalište - Ako tražiš nekoga
- Josipa Lisac - Magla
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Zdrav tanjir: Izbalansirajte unos namirnica
Ukoliko polažete pažnju na količinski i sadržajni unos hrane na dnevnom nivou, možete isprobati tehniku tzv. zdravog tanjira.
Vitamini u čaši!
Prirodni sokovi su višestruko blagotvorni po naš organizam. Oni će ujutru povećati našu energiju i pomoći nam da se razbudimo, pospešiti probavni sistem, ujedno i detoksikaciju. Isprobajte ovaj narandžasti miks voća i povrća!
-
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
Preporučujemo
Očistite drveni pribor pomoću soli i limuna
Ukoliko u vašem domaćinstvu koristite drveni pribor za jelo i pripremu hrane, znajte da mu je pored regularnog pranja potrebna i adekvatna nega i dezinfekcija.
Za buket iz bajke: Obradujte voljenu osobu
Cveće bi dragim osobama trebalo poklanjati uvek, jer je to znak pažnje i ljubavi koji nikada ne zastareva. Ljubav bi, isto tako, trebalo slaviti svakog dana, no ukoliko pripadate onom delu populacije koji voli da obeleži svetski dan ljubavi, napravite neki od neodoljivih cvetnih aranžmana.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.49 117.32 118.14 CHF 117.81 118.64 119.47 USD 109.12 109.89 110.66
-
Bistra pileća supa
Domaća pileća supa je neizostavan deo ručka.
24-01-2023 | 10:33 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- Juliza71
Sastojci:- 400 g pilećeg mesa
- 3 srednje šargarepe
- 1 bela šargarepa
- glavica crnog luka
- malo peršuna
- so
- suvi biljni začin
- 1 kašičica mlevenog bibera
- 400 g domaćih rezanaca
Priprema: Pileće meso kuvati sa celom šargarepom i zapečenim kolutovina luka. Kada je skuvano, procediti vodu, šargarepe iseći na krupnije delove. Dodati iseckan peršun, biber i ostale začine po ukusu. Dodati rezance. Supu kuvati 10-15 minuta, na smanjenoj temperaturi. Jesti toplo. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: