-
Poslednjih 5 pesama
- Magnifico - Samo Malo
- Severina - Mili moj
- Zana - Jabuke i vino
- Petar Grašo - Vera od suvog zlata
- Parni Valjak - Suzama se vatre ne gase
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Salata sa tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji
Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.45 117.27 118.09 CHF 119.97 120.81 121.66 USD 108.54 109.30 110.07
-
Bistra juneća supa
Ukusna domaća supa, uvek je odličan izbor.
22-03-2023 | 11:47 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-weyo
Sastojci:
- 400 g junećeg mesa
- 3 srednje šargarepe
- 1 bela šargarepa
- glavica crnog luka
- malo peršuna
- so
- suvi biljni začin
- 1 kašičica mlevenog bibera
- 400 g domaćih rezanacaPriprema: Juneće meso kuvati sa celom šargarepom i zapečenim kolutovina luka. Kada je skuvano, procediti vodu, šargarepe iseći na krupnije delove. Dodati iseckan peršun, biber i ostale začine po ukusu. Dodati rezance. Supu kuvati 10-15 minuta, na smanjenoj temperaturi. Jesti toplo.
-
Pročitajte i...
Salata sa tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: