-
Poslednjih 5 pesama
- Nina Badrić - Ceznja
- Oliver Mandić - Samo nebo zna
- Djavoli - Dotakni me usnama
- Sergej Ćetković - Kad bi htjela ti
- Neverne Bebe - Uzmi boje
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Salata sa tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji
Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.45 117.27 118.09 CHF 119.51 120.35 121.20 USD 108.18 108.94 109.70
-
Bela topla čokolada
Neodoljivog ukusa, ova bela topla čokolada pravi je način da ulepšate pauzu na poslu ili dolazak kući nakon radnog vremena.
18-10-2022 | 12:33 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-New Africa
Sastojci:
- 1 supena kašika šećera
- pola kašičice cimeta
- 50 gr bele čokolade
- 1/2 šolje vode
- isto toliko mleka
- po želji šlag i topingPriprema: Čokoladu rastopiti na pari. Dodati joj vodu, šećer i cimet. Kuvati na tihoj vatri i dodavati mleko uz neprekidno mešanje. Po želji uklasiti šlagom i topingom. Konzumirati toplo.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: