-
Poslednjih 5 pesama
- Djavoli - Ostani uz mene
- Oliver Mandić - Odlazim, a volim te
- Trio rio - Dodji u 5 do 5
- Riblja čorba - Kad sam bio mlad
- Zana - Sto ne znam gde si sad
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoNajukusnija boranija sa piletinom
Boranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.
Vitaminska salata sa ananasom i cveklom!Stiglo nam je vreme za zdravije obroke i pripreme za lepše dane. Birajte vitaminsku salatu umesto jake hrane i imajte na umu da će vam telo biti zahvalno zbog toga.
-
ZdravljeDoktor otkriva najbolje vreme za doručak i večeru ako želite da smršate
Mnogi gube vreme na neučinkovite dijete, ali prema dr Naheedu Aliju, ključ za sagorevanje masnih naslaga na stomaku leži u pravilnom vremenskom rasporedu obroka. Prilagođavanje ishrane prirodnom cirkadijalnom ritmu tela može poboljšati metabolizam i smanjiti visceralnu mast – onu najopasniju masnoću koja se taloži oko unutrašnjih organa i povećava rizik od bolesti.
Devet znakova da ne unosite dovoljno ugljenih hidrata!U svetu zdrave ishrane, proteini se često doživljavaju kao heroji, dok su ugljeni hidrati nepravedno demonizovani. Ideja da smanjenje unosa ugljenih hidrata doprinosi bržem gubitku kilograma vodi poreklo još iz dijetne kulture osamdesetih godina. Popularnost keto dijete dodatno je uticala na ovu percepciju, iako ugljeni hidrati igraju ključnu ulogu u našem telu.
-
PutovanjaOvo su najturbulentnije avionske rute u Evropi – Alpi kao ključni faktor
Bilo da se radi o kratkom letu od dva sata ili o dugom interkontinentalnom putovanju, turbulencije su deo letačkog iskustva, ali uglavnom nisu ozbiljne.
Iznenađenje: Proglašen najbolji spomenik u Španiji – i nije Sagrada FamiliaMezquita-Katedrala u Kordobi nosi titulu najboljeg spomenika u Španiji, prema istraživanju kompanije Iglu Cruises, koja je analizirala hiljade recenzija turista o arhitektonskim znamenitostima širom zemlje.
-
PreporučujemoVratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite
Srebrni nakit vremenom gubi sjaj... Takav nakit često završi u kutijicama, kao vid uspomene, ali ne i kao modni detalj koji možemo da nosimo. Ako ste ljubitelj srebra sve što treba da uradite jeste da ga pravilno očistite, a to je mnogo lakše nego što možete da pretpostavite.
Najbolji trikovi za održavanje nameštaja ako ste vlasnik kućnog ljubimacaVlasnici kućnih ljubimaca, prinuđeni su da čiste nameštaj mnogo češće od ostalih... Svakodnevno usisavanje se podrazumeva, ali nekada ni to nije dovoljno da u potpunosti očistite sve i otarasite se krzna koje ostaje iza vašeg prijatelja... Zato vam predstavljamo najbolje trikove koji mogu da vam pomognu da održite higijenu prostora na visokom nivou.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 123.86 124.73 125.60 USD 113.08 113.88 114.67
-
Baklave sa lešnicima
Nakon što ih probate, postaće vaš omiljeni desert.
01-06-2017 | 15:47 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Melica73
Sastojci:
- 450 g lešnika, sirovog
- 340 g čokolade
- 2 šoljice kristal šećera
- 1,5 kašika mleveog cimeta
- 250 g maslaca ili margarina
- 2 šoljice vode
- 1,5 šoljica meda
- 450 g kora za baklavu
Priprema: Zagrejte rernu na 175°C. Pecite lešnike oko 12 minuta i ohladite. Skinite im ljusku pa u seckalici usitnite. Čokoladu, 2/3 šoljice šećera i cimet izmiksajte dok čokolada i lešnici ne budu jednake veličine. Premažite maslacem posudu za pečenje. Poslažite osam kora i premažite ih otopljenim maslacem. Stavite dve šoljice fila na kore. Premažite otopljenim maslacem i stavite još dve kore. Pecite baklavu 25 minuta, smanjite temperaturu na 150°C i pecite još 50 minuta. Zakuvajte vodu, med i dve šoljice šećera i kuvajte desetak minuta pa prelijte ispečenu baklavu. -
Pročitajte i...Zimska torta sa pomorandžama
Divna, kremasta torta, čiji ukus posebno dolazi do izražaja u hladnim, zimskim danima...
Novogodišnji mafiniOvo su verovatno najjednostavniji mafini. Ipak, istovremeno su toliko ukusni da slobodno možete da ih poslužite ove praznične večeri.
Markiza: Savršena poslastica!Markiza je savršena poslastica za hladnije dane. Parče ove torte, šolja toplog čaja i dobra knjiiga će vam posebno prijati u ovom periodu... Takođe, ovo je desert koji nijednog gosta neće ostaviti ravnodušnim...
Bajadera sa malinama i kokosomRecept kombinuje bogat ukus čokolade i kokosa sa osvežavajućim malinama, što je savršen spoj za ljubitelje slatkiša... Ako volite da eksperimentišete i isprobate nove ukuse obavezno pripremite ovaj savršen desert.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: