-
Poslednjih 5 pesama
- Merlin - Hitna
- Aleksandra Radović - Proslo Me Je
- Prljavo Kazalište - Ne zovi mama doktora
- Riblja čorba - Kad sam bio mlad
- Film - Pjevajmo do zore
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Pljeskavice od pasulja
Ako vam je možda dosadilo meso i žudite za nekim novim ukusima ovo je sjajna opcija za letnji ručak koji je ujedno i pun proteina.
Dijetalna kupus čorba
Ova čorba je bez mesa, mlečnih proizvoda i glutena – pa je kao takva pogodna za post, detoks ili dijetalne režime. Može se jesti gotovo u neograničenim količinama tokom dana, pa bez obzira na to da li držite dijetu ili ne, preporučuje se kao lagani obrok u toku letnjih dana...
-
Zdravlje
Kako visoke temperature i vlažnost vazduha utiču na krvni pritisak i srce?
Vremenske prilike mogu igrati značajnu ulogu u pogoršanju određenih zdravstvenih stanja. Visoke temperature i velika vlažnost vazduha posebno su rizični za osobe sa povišenim krvnim pritiskom i srčanim oboljenjima.
Upozorenje stručnjaka: Hrana sa najvećim rizikom od bakterije E. coli
Stručnjaci za bezbednost hrane otkrivaju koje proizvode treba izbegavati u prodavnici kako biste smanjili rizik od bolesti prenosivih hranom.
-
-
Putovanja
Šta sve vredi videti i doživeti u Firenci? 25 predloga iz prve ruke
Novinari prestižnog magazina Travel + Leisure zanimalo je kako najbolje doživeti Firencu, a odgovore su potražili kod onih koji ovaj grad najbolje poznaju - lokalaca. Od remek-dela renesanse do radionica za pravljenje paste i neodoljivog gelata, evo šta stanovnici ovog neverovatnog grada preporučuju da nikako ne propustite prilikom posete toskanskoj prestonici.
Najbolje niskobudžetne avio-kompanije u 2025. godini!
Putovanje s ograničenim budžetom ne mora da znači i odricanje od kvaliteta - a najnovija rang-lista Svetskih avio-nagrada (World Airline Awards) pokazuje koje niskobudžetne kompanije pružaju najbolju uslugu u 2025. godini.
-
Preporučujemo
Kako da limun ostane svež i do mesec dana? Ovi trikovi zaista funkcionišu!
Limun nije voće koje se kvari preko noći, ali ako se drži na sobnoj temperaturi, obično traje oko nedelju dana. I dok se i dalje može iskoristiti za čišćenje kada počne da omekšava, postoji mnogo jednostavniji način da mu produžite svežinu - i to bez mnogo muke.
Trikovi za čišćenje pločica u kupatilu: Dva proizvoda nikako ne treba da koristite!
Molly Woodward-Moor, poznata je na društvenim mrežama kao" ekspert za čišćenje" jer već godinama deli isprobane savete i trikove. Sada je podelila neke savete za čišćenje pločica u toaletu, a i potvrdila da postoje proizvodi koje bi svakako trebalo da izbegavamo pri čišćenju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.03 CHF 123.58 124.45 125.33 USD 100.96 101.68 102.39
-
Bajadere sa lešnicima
Napravite ukusnu nugat bajaderu.
05-10-2017 | 16:26 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-mirardo73
Sastojci:
- 300 g šećera
- 250 g margarina
- 300 g mlevenog keksa
- 300 g pečenog mlevenog lešnika
- 250 g čokolade za mešanje
- 5 kašika uljaPriprema: Ušpinovati šećer sa 2 dl vode, dodati margarin, kada se istopi onda keks i mlevene lešnike. Skinuti sa šporeta, dobro promešati, podeliti na dva dela i u jedan dodati 100 g otopljene čokolade. Na izvrnut pleh staviti celofan, staviti taman deo, poravnati, premazati svetlim delom, i ostaviti da se ohladi. Otopiti 150 g čokolade sa 5 kašika ulja i premazati ohlađen kolač.
-
Pročitajte i...
Čizkejk za početnike
Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
Kokos rolat
Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.
Pita sa višnjama
Na pijaci možemo već da pronađemo sveže višnje, a one su zapravo najbolje za pripremu tradicionalne poslastice koju svi obožavamo...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: