-
Poslednjih 5 pesama
- Piloti - Tajna
- Nina Badrić - Dodiri od stakla
- Crvena jabuka - Tvoga srca vrata
- Vanna - Ako je vredelo ista
- U Škripcu - O Je
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Prolećna supa sa povrećem
Evo jednostavnog i ukusnog recepta za laganu prolećnu supu sa povrćem – savršenu za dane kada nam je potrebno nešto osvežavajuće i hranljivo...
Neodoljivi kolač sa višnjama
Možda sezona višanja još uvek nije u punom jeku, ali to nije razlog da ne uživate u njihovom osvežavajućem ukusu — naročito kada znamo da se za ovaj kolač savršeno uklapaju i smrznute višnje. Lagani, kremasti i neodoljivo osvežavajući, ovaj kolač je kao stvoren za toplije dane i pravi je uvod u leto koje svi s nestrpljenjem čekamo.
-
Zdravlje
Gazirana voda: Da li je dobra za nas?
Gazirana voda, poznata i kao kisela ili soda voda je voda obogaćena mehurićima ugljen-dioksida. Taj gas može biti prirodnog porekla ili se dodaje u običnu vodu u procesu karbonizacije.
Problemi sa štitnom žlezdom? Evo šta bi trebalo da izbegavamo!
Ne postoji dijeta koja može izlečiti hipotireozu ili hipertireozu, ali određene namirnice i suplementi mogu otežati kontrolu ovih stanja.
-
-
Putovanja
Grčka laguna proglašena najboljom plažom u Evropi za 2025. godinu
Evropske plaže su među najboljima na svetu – to je nepobitna činjenica. Zato se svake godine i ažuriraju liste sa najboljim mestima za letnji odmor. A sada je tu još jedan izvor inspiracije za sve ljubitelje mora i sunca.
Ovo su najpoželjnije destinacije za letnje putovanje u 2025. godini
Iako većina ljudi letnji odmor instinktivno povezuje s plažom, ovog leta trendovi pokazuju nešto sasvim drugo. Prema najnovijim podacima iz Mastercardovog izveštaja zasnovanog na analizi avionskih letova, Tokio — glavni grad Japana — izbio je na prvo mesto kao najtraženija destinacija za leto 2025.
-
Preporučujemo
Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?
Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.
Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo?
Patike su obuća koju često nosimo u različitim uslovima – tokom šetnje, vežbanja, pa čak i po kiši ili blatu – zbog čega se brzo zaprljaju. Ako planirate da operete patike u veš mašini, važno je da preduzmete nekoliko koraka kako biste ih zaštitili od oštećenja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.41 117.23 118.05 CHF 124.45 125.33 126.21 USD 103.78 104.51 105.25
-
Američki hamburger
Ukoliko ste pravi gurman i ljubitelj mesa, ovaj recept će vas oduševiti.
16-05-2016 | 13:28 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Fudio
Sastojci:
- 800 gr juneće meso bez masti, krupno mleveno
- 0,25 kašičice beli luk u prahu
- 0,25 kašičice crni luk u prahu
- 0,25 kašičice so
- 0,25 kašičice suvi biljni začin
- 1 komad jaje umućeno
- 8 komada slani krekeri sitno izmrvljenih, ili prezle
- 4 komada tost sir isečen
- senf po ukusuPriprema: U posudi za mešenje, pomešajte meso sa svim ostalim sastojcima. Dobro promešajte dok se masa potpuno ne izdjednači. Formirajte 4 pljeskavice, tako da debljina bude više od 1,5 cm.
Zagrejte gril tiganj na srednju temperaturu. Pecite svaku stranu otprilike 5 minuta, za srednje pečeni burger - pljeskavicu. Kad je burger - pljeskavica gotova, stavite tost sir odozgo i izvadite iz tiganja. Uzdužno isečene zemičke stavite unutrašnjom površinom da se zapeku u tiganju, oko 1 - 2 minuta. U zapečene zemičke, ubacite burger - pljeskavicu, koja se odmarala par minuta, i dodajte priloge: crveni luk sečen na kolutove, paradajz sečen na tanke kolutove, krastavac sečen na kolutove, zelenu salatu sečenu na trake, prema ukusu i želji. -
Pročitajte i...
Meksički čili
Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: