Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Hari Mata Hari - Da Ti Ko Covjek oprostim

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Hari Mata Hari - Da Ti Ko Covjek oprostim
    2. Merlin - Nešto lijepo treba da se desi
    3. Nina Badrić - Takvi kao ti
    4. Alisa - U senci divljeg kestena
    5. Aleksandra Radović - Ziveo Kraj
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Snežana Bogdanović - Petak - Mojih 50
    2. 21. mart - 1 - Dodir noći
    3. 21. mart - 2 - Dodir noći
    4. 21. mart - 3 - Dodir noći
    5. Snežana Bogdanović - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaća baklava Domaća baklava

    Ukusan deset koji će voleti cela porodica.

    Pljeskavice od krompira Pljeskavice od krompira

    Napravite ukusne pljeskavice od krompira.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.12 117.95 118.77
    CHF 103.67 104.41 105.14
    USD 102.93 103.65 104.38
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Slavski kolač

    Sezona je obeležavanja slava, a slavski kolač je centralni deo svake trpeze.




    18-12-2018 | 15:15 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto- krsmanovic


    Sastojci:

    - 600 g brašna za kolač
    - 400 ml mlake vode
    - 30 g svežeg kvasca
    - 100 ml ulja
    - 1 kašičica soli

    Priprema: Osnovno testo za slavski kolač je hlebno. Paketic svežeg kvasca razmutiti u šolji mlake vode, dodati kašičicu šećera i malo brašna i ostaviti da nadodje. Kad nadodje, zamesiti testo sa 600 g brašna, malo osvecene vodice, uljem i kašičicom soli. Mesiti testo sa dodavanjem brašna dok ne postane glatko i puno plikova. Voditi računa da testo ne bude tvrdo. Ostavite na toplom mestu da naraste. Narasli hleb opet premesiti i staviti u dublju šerpu prečnika 24 cm prethodno podmazanu uljem i posutu brašnom. Kad naraste ukrasavati, a mesta na koja stavljate ukrase malo kvasite vodom i utiskujte ukrase. Pecat-poskurnik možete direktno utisnuti na 4 mesta u kolač, a možete napraviti i 4 komada od testa za ukrase. Peći na 200° oko 45 min.

  • Pročitajte i...
    Ukusne domaće krofne Ukusne domaće krofne

    Ovog vikenda, 13. januara obeležava se dolazak Pravoslavne Nove godine ili Srpske Nove godine, a prema jednoj od tradicija, krofne u ponoć učiniće vašu Novu godinu slatkom i berićetnom.

    Domaći medenjaci Domaći medenjaci

    Uz čaj, kafu ili limunadi, domaći medenjaci su uvek opcija da se zasladite.

    Bajadera Bajadera

    Ko može odoleti ovoj poslastici?

    Šejk od karamele i čokolade Šejk od karamele i čokolade

    Napravite ukusan šejk koji će biti prava "slatka bomba".

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: