-
Poslednjih 5 pesama
- Tony Cetinski - Od Milion Zena
- Vlado Georgiev - Sama bez ljubavi
- Merlin - Mjesečina
- Piloti - Okreni se
- Crvena jabuka - Ni zadnji ni prvi
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoSalata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Recept za banana hlebOvaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.
-
ZdravljeVitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli
Vitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.
Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih višeSezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.
-
PutovanjaSedam stvari koje morate da vidite u Berlinu
Berlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.
Spektakularni Novi ZelandNovi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti
-
PreporučujemoFenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj
Danas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.
Sezona mrava: Evo kako da ih se rešitePoznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.31 117.13 117.95 CHF 119.15 119.99 120.83 USD 108.21 108.97 109.73
-
Rafaelo kocke
Ukusan desert za ljubitelje kokosa.
21-06-2021 | 09:58 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-TopFoodPics
Sastojci:
- 5 jaja
- 300 gr šećera
- 150 gr kokosovog brašna
- pola praška za pecivo
- šolja mleka
- 6 kašika šećera
- 5 kašika brašna
- pola litre mleka
- jedan margarin
- 200 gr šećera u prahuPriprema: Belanca umutiti sa 300 gr šećera. Dodati kokosovo brašno i pola praška za pecivo. Dobijenu smesu izliti u pleh obložen papirom za pečenje. Skuvati fil od pola litre mleka, žumanaca, 6 kašika šećera i brašna. Ostaviti da se fil ohladi. Pečenu koru preliti sa jednom šoljom vrelog mleka. Posebno umutiti margarin, šećer u prahu i dodati prethodno pripremljenom filu. Koru premazati filom i posuti kokosovim brašnom. Ostaviti u frižideru najmanje dva sata pre služenja.
-
Pročitajte i...Tart sa čokoladom i malinama
Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
Omiljeni kolač: TrilećeZa ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Profiterole: Desert koji se ne odbijaOvo su kolačići koji se ne odbijaju, pa proverite koliko su samo ukusni, kremasti i sočni...
Recept za domaće proteinske čokoladiceProteinske čokoladice predstavljaju savršenu užinu, a posebno se savetuju osobama koje su fizičke aktivne. Nutritivno su bogate, lako će vas zasititi i dati vam energiju. Kako su kupovne čokoladice prilično skupe, možete ih napraviti u kućnoj varijanti. Evo jednog jednostavnog recepta...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: