-
Poslednjih 5 pesama
- Bajaga - Badem i so
- Sladjana Milošević - Miki, Miki
- Tony Cetinski - Umirem 100x Dnevno
- Viktorija - Arija
- Crvena jabuka - Dirlija
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoSalata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Recept za banana hlebOvaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.
-
ZdravljeVitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli
Vitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.
Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih višeSezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.
-
PutovanjaSedam stvari koje morate da vidite u Berlinu
Berlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.
Spektakularni Novi ZelandNovi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti
-
PreporučujemoFenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj
Danas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.
Sezona mrava: Evo kako da ih se rešitePoznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.31 117.13 117.95 CHF 119.15 119.99 120.83 USD 108.21 108.97 109.73
-
Punjeni paradajz
Ljubitelji paradajza mogu uživaće u ukusu ovog jela.
16-06-2022 | 11:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstoc- Elenglush
Sastojci:
- 3-4 veća paradajza
- 1 čen belog luka
- 1 crni luk
- 200 g pirinča
- so, biber
- aleva paprika
- 2 veće šargarepe
- 100 gr kačkavalja po željiPriprema: Pirinač obariti. Paradajz oprati, iseći i izvadti sredinu. Iseckati glavicu crnog i čen belog luka, blago prodinstati, dodati narendane šargarepe i pirinač i sve prodinstati. Zagrejati rernu na 200 stepeni. Paradajz napuniti dobijenom smesom. Poređati napunjen paradajz u pleh za pečenje. Peći u rerni oko 35-40 minuta. Nekih desetak minuta pre nego što ćete izvaditi paradajz iz rerne dodajte preko svakog listić (komad) kačkavalja i vratite u rernu da se blago istopi. Servirati uz salatu po želji, kiselo mleko ili pavlaku.
-
Pročitajte i...Salata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Ruska salata sa pršutomRuska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: